hiilesni

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About hiilesni

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Minäkin kerron viime viikonlopun polttareista: Lauantaiaamu sai yllättävän käänteen kun minulle tuotiin kotiovelle paketti, jossa oli lista tavaroista joita tulisin tarvitsemaan, valokuva paikasta johon minun tuli saapua 45 minuutin sisällä ja munakello jossa aika jo juoksi. Kädet täristen etsin tarvikkeita, joita oli aikamoinen lista. Matka jatkui läheiseen kaupunginosaan jossa minulle selvisi mitä minun tuli ensimmäisenä tehdä. Polttarit oli suunniteltu siten, että sain suorittaa "vaimopassin" jossa oli erilaisia osioita, kuten "rikkaan miehen vaimo, kotiäiti jne." Ensimmäisenä tehtävänä suunnistin paikallisessa supermarketissa ja selvitin salakoodin, joka johti seuraavaan paikkaan. Siellä sain käteeni vaatekassin josta valitsin päälleni jotkut rytkyt Sen jälkeen ystäväni olivat loihtineet ihanan piknikin ja samalla kun söin, minulle tehtiin manikyyri ja sain nautiskella kuohuviinistä. Sieltä lähdettiin ajamaan kohti Sipoota, jossa oli maatila. Siellä ratsastin (en ollut ikinä aikaisemmin sitä tehnyt), pesin emakon, paimensin vuohia ja keräsin kananmunat kanojen kopeista. Oli aikamoinen shokki tällaiselle kaupunkitytölle huomata miten pelottavaa oli maatilalla ja millaista se elämä kaikkine maatöineen onkaan. Sieltä matka jatkui helsingin puolelle, jossa sain suorittaa seuraavan rastin: "actionvaimon". Minun tuli vieriä ihmispallossa eli zorbissa täytemäkeä alas! Hui se oli pelottavaa, mutta hauskaa. Seuraavaksi lähdimme kohti ravintolaa, jossa söin vatsani täyteen ja nautiskelin ihanasta ympäristöstä ja ystävistä. Ravintolasta lähdettiin ajamaan ystäväni mökille, mutta matkalla minun piti pukea päälle miehen opiskelijahaalari, opiskella tietokoneaiheinen lehtiartikkeli ja listata viisi asiaa miksi haluan naimisiin miehen kanssa Tietokoneet eivät varsinaisesti ole alaani joten artikkelin handlaaminen oli hiukka vaikeaa Ennen kuin päästiin mökille, pelasin futista tyttöjen kanssa ja join protskua sheikkeristä. HYI Ilta jatkui mukavissa merkeissä mökillä ja pääsimpä minä tekemään miehelle huomenlahjan ja yöllä vielä morsiussaunaankin. Seuraavana päivänä leikittiin pihalla tyttöjen leikkejä kuten korkokengän heittoa, suklaansyömistä ja kaulinviestiä Ihanaa! Luulin jo että päivä oli ohi, mutta vielä oli yksi ässä hihassa. Espoonlahden rannassa minua odotti vesiskootteri, jolla kiisin huimaa vauhtia kohti kotia. Päivä ei olisi voinut olla mukavampi! Täytyy nostaa hattua kaikille tytöille ja siskolle että olivat jaksaneet värkätä minulle ikimuistoiset ja tapahtumarikkaat polttarit. En varmaan muistanut kaikkea tähän kirjoittakkaan, sillä osan ajasta olin vain niin shokissa kaikesta hyvällä tavalla Toivottavasti tämä myös antoi vinkkiä polttareita suunnitteleville
 2. Minulla sama ongelma. Täytyypä laittaa tuubitoppi päälle rannalle tai vaihdella eri bikineitä niin rajat katoaa. (kiitos hyvästä vinkistä!) Häät elokuussa, joten siihen mennessä kerkiää ruskettua. Täytyy varsinkin festareilla muistaa varoa tuota palamista.
 3. Hui mitä anoppeja! Ja minä kun luulin että minulla on vaikeuksia anopin kanssa. Meillä on hyvät välit muuten, mutta anoppi haluaa osallistua kamalan paljon kaikkeen järjestelyyn. Oonkin nyt päättänyt että anoppi saa hoitaa pöytäkoristelut ja miehen siskon morsiuneidon puvun ja auttaa rahallisesti mm. pitopalvelun kanssa, mutta siihen se sitten jää. Häämusiikkiehdotuksia on tehneet, mutta kuitenkin me päätetään loppupeleissä niistä. Itse asiassa olen vieläkin älyttömän yllättynyt mun äidin suhtautumisesta häihimme. On nimittäin astetta hillitympi kuin luulin. Yleensä hän on sohlaamassa joka paikassa ja päättämässä asioista, mutta nyt on sanonut että haluaa tehdä niin kuin me haluamme, sillä meidän hääthän ne on eikä hänen. Ihana äiti Enemmän vaikeuksia on miehen isovanhempien kanssa, joilla meni monta vuotta ennen kuin ymmärsi että mies on tosissaan mun kanssa, mä en houkuttele miestä "rivouden tielle" tai manipuloi häntä ateistiksi (en ole ateisti).