Jump to content
Naimisiin.info

Tiitu

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Egentliga Finland

Tiitu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Utsjoen kirkko. En tiedä kauniista mutta jylhä ja komea ainakin! Oma suosikkikirkko jostain kumman syystä Oikealla etualalla kirkkotupa, vasemmalla taaempana rinteessä kirkko. http://dialogies.com/Img/hpu00137.jpg
  2. Duoda duoda... Meidät sitten vihittiin Utsjoella 1,5 kuukautta sitten, 1200 kilometrin päässä kotoa eikä mitään suhteita ko. seurakuntaan kummallakaan. Hinnasta ei puhuttu missään vaiheessa eikä toistaiseksi ole laskuakaan kuulunut, joten päästiinpä sitten edullisesti!
  3. Vastasin "Muu paikkakunta". Minun kotipaikkakunnastani yli 1200 km, miehen kotipaikkakunnasta yli 600km ja nykyisestä asuinpaikkakunnastammekin yli 1200 km:n päässä.
  4. Pitääkin kysyä papilta. Ei ainakaan sanonut mitään hinnasta.. Pitänee soittaa ja kysyä..
  5. Vihkisormukseen tuli "mun nimi miähen nimi 00.00.2007"
  6. Lähinnä varmaan se oma reagointi asioihin. Meidän häihin ei pitänyt kenenkään tulla, mutta näyttäisi että ainakin kymmenkunta saapuu paikalle. Tähän ei oltu varauduttu ja nyt kun häihin on niin lyhyt aika, saas nähdä miten kaikessa käy. Eniten stressiä aiheuttaa juhlapaikan saaminen, koska aidosti oli suunnitelmissa juhlia häät kahden kesken... Se itse vihkimistilannekin pelottas vaikkei ketään olisi katsomassakaan, mutta saati sitten nyt kun siellä on sukulaisia parvi Sit mietityttää se, että riittääkö "tavallinen" kampaus, riittääkö tavallinen jakkupuku, riittääkö niille ihmisille ne pienet häät :-/ Kun siksi me ei haluttu sinne ketään ettei tarttis jänskättää mut nyt sinne sit tuppaantuu niin paljon populaa et ihan pelottaa :-/
  7. Me ratkaistiin asia sillä ettei kutsuta häihin ketään. Ollaan kerrottu että tervetulleita ovat jos viitsivät sen tuhennen kilsaa niiden takia matkustamaan, mutta että kahvittelutilaisuus pidetään kotonurkissa vihkimisen jälkeen. En jaksanut ryhtyä siihen "miksi kutsuit sen muttet minua" -leikkiin vaan tehdään sitten oman maun mukaan eikä välitetä sanomisista.
  8. Tietää se Ei käy itse täällä kuitenkaan.
×
×
  • Create New...