Jump to content
Naimisiin.info

NtiPaju

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Salo

NtiPaju's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hei kaikille. Häitämme juhlittiin Saustilassa 8.7 eli neidistä tuli rouva Vihkiminen oli kartanon pihalla, siellä alhalla missä on metallikaari ja jonka koristelimme morsiuskaareksi. Suuret liljamaljakot laitoimme kaaren kummallekin puolelle kivitolppien päälle. Suoritin tyttäremme (4v) kanssa "entreen" pääportilta päin, kuja oli koristeltu kukkakimpuin ja hallaharsolla. Näytti todella upealta! Meillä oli soittaja terassilla häämärssia varten ja mies tuli vastaan pihalle, kujan päähän josta jatkoimme yhdessä portaat ala-pihalle jossa siviilivihkijä odotti. Auringon porotuksen takia alapiha oli paras paikka sillä suuret lehtipuut varjostivat sen sopivan viileäksi ja varjoisaksi. Vihkitilaisuus kesti noin 15 min ja oli koskettavan kaunis. Vihkimisen jälkeen siirryimme onniteltavaksi ja nostimme maljat alapihalla. Tämän jälkeen siirryimme saleihin (kaikki neljä käytössä) ja alkupala oli katettu jokaiselle valmiiksi ja lämmin ruoka oli noutopöydässä. Ruokailun yhteydessä viinitarjoulu (pullot pöydissä) sekä pönikät ruokasalissa siltä varalta jos pullot olisivat loppuneet kesken. Alkupala pöydissä sai vierailta kiitosta (ei jonotusta). Muutenkin salit olivat juhlavan näköisiä, kun kaikki oli valmiina pöydissä odottamassa. Ruoan jälkeen siirryimme valokuvattavaksi ja saimme aivan upeita kuvia kartanomiljöön ympäriltä, suosittelen ehdottomasti kuvausta paikan päällä. Sillä aikaa vieraat sulattelivat ruokaa ja seurustelivat - lapset leikkivät pihalla ja booli tuotiin myös alakertaan. Kuvauksen jälkeen häätanssimme (Jani Wikholm - Hukun) ja 4 muuta tanssia ulkolavalla jonka jälkeen tarjoiltiin kakkukahvit + avecit alakerrassa. Ihmiset siirtyivät sujuvasti ulos tai jäivät alakerran pöytiin juomaan, muutama perhe siirtyi yläsaliin kahvittelemaan, eli kahvit alhaalla toimivat oikein hyvin. Kahvin jälkeen emäntä siirsi pöydät alakerrasta pois ja bändi alkoi soittaa ja soittoa ja ilonpitoa kestikin sitten loppuun asti ;D Kaikki sujui hienosti, mitään en olisi muuttanut ja kaikki tuntui menevän nappiin. Mikä parasta, sain sen minulle sopivan maailman parhaimman miehen "itselleni".
  2. Meillä mies ottaa minun sukunimen. Tossun alla - hehehee - ei todellakaan. Kukaan suvustakaan ei meidän "raavasta rekkamiestä" kehtaisi tossun alla olevaksi sanoa. Miehelle sukunimi on vain yhdentekevä asia ja koska minä ilmoitin jo 6 vuotta sitten, että hautakivessä tulee btw tämä nimi olemaan niin tuumasi siihen, että samapa tuo - otetaan se sitten joskus yhteiseksi jos sinne asti päästään. Esikkokin laitettiin suoraan minun nimelleni, eipä tarvitse venkslata nimeä sen kummemmin.
  3. Heipparallaa kaikille. Kävimme sunnuntaina Saustilassa ja emännällä on iso kasa kuvia joista sain todella hyviä koristeluvinkkejä (kaiteet, pylväät, hiekkatie). Kannattaa ehdottomasti mennä katsomaan. He eivät voi laittaa niitä nettiin (en muista syytä ilm. copyright syistä). Kartano oli juuri niin ihana kuin viime kesältä muistin. Meillä häät 8.7 eli ei montaa viikkoa.
  4. Meillä paikkana Saustilan kartanon puutarha ja tavoite olisi tämä: Mies odottelee vihkijän ja vieraiden kanssa paikalla ja minä tulen yhdessä 3-vuotiaan lapsemme kanssa "jostain" musiikin säestyksellä. Mies ei nimittäin halua nähdä minua ennen kuin vasta vihkitilaisuuden alkaessa. Siispä vietämme perinteisesti edeltävän yönkin erillään.
×
×
  • Create New...