nallipalli

Rouva
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About nallipalli

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 11/07/78

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Tässä mun aarteet. Viikon verran keritty totutella ja hyvin menee!
 2. Liukkosesta tul´ Kosonen!
 3. Järjestin kaasona heinäkuussa siskolleni polttarit, muun porukan lisäks menoon osallistui meijän äiskä ja siskon anoppi!
 4. Näki jo. Oltiin yhdessä hankkimassa pukua, ja voi sitä hampaiden määrää sulhon naamalla ;D! Sellanen tutina on, jotta seuraavan kerran näkkee puvun sitten hääpäivänä, yhdessä kaiken tohinan keskellä pukeutuen. Minust ainakin on kiva jänskättää yhdessä aamusta lähin, kotoa ei tartte lähtee vasta kuin joku hetki ennen vihkimistä kirkon edustalle ulkokuvia ottamaan.
 5. Ja me ollaan varattu Upseerikerho. Sinne mahtuu ainakin 110 henkee, A-oikeudet, lähellä keskustaa mutta kuitenkin omassa rauhassa. Kokemusta paikasta sen verran, että äitylin viiskymppiset ol siellä neljä vuotta sitten. Ruoka oli hyvää, henkilökunta mukavaa ja fiilis oli kaikin puolin hyvä. Baarissa juoksi kuka halusi, ei tainnu sillon ainakaan hinnat taivaissa olla. Uskoisin kemuloistamme ihan viihtyisät tulevan, livemusaakin siellä saa olla kunhan ikkunat pysyy ehjänä! ;D Osa sulhon bändin pojista tosiaan soitteloo, minen mistään harmonikkajutskista oikkeen perusta... :
 6. Minäkin kokeneena kamera"naisena" voin todeta, että ammattitaidolla, näkemyksellä ja hyvällä kalustolla tulee oikein makoisia kuvia. Ulkokuvissa paras valo tulee joko täysin tai osin pilvisellä; silloin valo on tasaista. Tosin ainahan voi kikkailla; aurinkoisella säällä haetaan hieman varjoisampaa aluetta, esim. puita ja otetaan mahdollisuuksien mukaan vielä lisävaloja kehiin. Ja vielä; kun kuvankäsittely on niin tätä päivää, lähestulkoon kaikki on oikeasti mahdollista mitä kikkailuun tulee. Alaa opiskelleena olen kuvaillut mm. kavereiden ja tutun tuttujen ylppäreitä, häitä ja rippijuhlia. Häitä kuvatessa olen tosiaan tallentanut hetket alttarilta potretteihin, kakunleikkaukset, valssit ym. alusta loppuun asti. Edellisellä kerralla tosin kaasona olo vähän verotti, silloin hommasin hääparille lahjaksi ammattikuvaajan kirkkoon ja potrettikuvaukseen...
 7. Joo-o, joo-o. Kyllä mekin ollaan sitä mieltä, jotta ulkona täytyis saada kuvia otettua. Oon jo visioinu pienessä mielessäni oikeen tunnelmallisia kuvia; ulkotulia, valkosta hankea, just hämärtyvää hetkee ja nimenomaan juhlapaikalla joka sijoittuu vanhan kasarmialueen keskelle... Jo vain jos vaan saatas tälle talvelle helmikuun lumet suht ajoissa, jännityksellä ootellaan...
 8. Kyllä tuota minullekkin valinnan vaikeutta kaasosta tuli... Siskoani pyysin ja hän suostui, mutta äskettäin keskustelimme asiasta ja tulimme siihen tulokseen että ottaisimme molemmat "kakkoskaasot" (Isosiskoni ilmoitti siis noin kuukausi oman ilmoituksemme jälkeen menevänsä naimisiin puolta vuotta ennen meitä, ja pyysi minua kaasokseen). Joten kiirusta ja hässäkkää ihan varmasti on molemmilla eessä! Pyysin sitten parhainta ystävääni myös kaason touhuihin ja nyt sitten kaasoja on tuo kaksi ellei sitten vielä isommaksi kaasojoukkue kasva!