Jump to content
Naimisiin.info

Duplo

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Duplo's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ennen häitä: * Kaksi viikkoa ennen häitä meidän auto hajosi noin 400 km:n päässä kotoa. Jäi sinne korjattavaksi, ja piti saada viikkoa ennen häitä takaisin. No, eipäs saatu, joten hääviikko oltiin ihan muiden ihmisten kyytien varassa (asutaan pikkupaikkakunnalla, josta kaikki palvelut on aika kaukana). Meidän auton oli tarkoitus toimia myös hääautona... * Hääpukuliike turmeli hääpukuuni kuuluneen huivin kaksi kertaa, eivätkä meinanneet antaa uutta tilalle. * Samainen liike oli kadottanut mieheni liivi- ja plastronivarauksen, vaikka olin vielä viikkoa aikaisemmin tarkistanut asian. Kun mieheni meni kaksi päivää ennen häitä niitä hakemaan (laina-autolla yli tunnin ajomatkan päästä), antoivat liikkeestä yhtä numeroa pienemmät kamppeet ja kehoittivat miestäni olemaan syömättä hääpäivänä, jottei liivi ratkea. Soitin vihaisen puhelun omistajalle, joka loppujen lopuksi löysi varauksen pöydältään, ja lähetti meille tavarat Matkahuollon kautta (kerkesivät hätimmiten). * Viikkoa ennen häitä käydessäni kampaajalla (etukäteen häntä oli kehuttu oikein ammattitaitoiseksi) värjäämässä hiukseni, pääväriltään kullanvaaleaksi tarkoitettu väri muuntui päässäni oranssiksi. No, onneksi väriä saatiin vielä vähän korjattua ennen häitä. Hääpäivänä: * Kampaaja (sama kuin edellä) myöhästyi 15 minuuttia, ja loppujen lopuksi kampaus oli ihan erilainen mitä sovittiin. * Korvikset unohtuivat meikin jälkeen kauneussalonkiin, mutta onneksi liikkeestä soittivat perään ja korvikset saatiin loppujen lopuksi morsiamen korviin. * Vihkimisen aikana jotkut kekseliäät ihmiset olivat katkaisseet hääauton perässä roikkuvien killottimien narut. * Juhlapaikalla boolin vastuuhenkilö oli kahden ensimmäisen satsin jälkeen päättänyt, että booli on pahaa ja tehnyt oman sekoituksensa. Jälkeenpäin kuulimme, että vieraat eivät olleet saattaneet juoda tätä jälkimmäistä sekoitusta ja viinaa jäi karmeita määriä. Ja tätä alkuperäistä reseptiä oltiin sulhasen kanssa koemaisteltu ja hiottu monta viikkoa ;D. * Valitettavasti bändille oli tämä jälkimmäinen boolieräkin maistunut, joten soitannasta ei tahtonut tulla mitään loppuillasta. Nuo asiat tuli ensimmäisenä mieleen, mutta onneksi pääasia eli vihkiminen saatiin suoritettua.
  2. Meidän kihloissa lukee toisen nimi ja päivämäärä, ja lisäksi mieheni kihlaan kaiverrettiin hieman ennen häitä meidän hääpäivämäärä. Minun vihkisormuksessani lukee vihkipäivämäärän lisäksi "Ikuisesti".
  3. Duplo

    Hymyilitkö matkalla alttarille?

    Kovasti yritin hymyillä, mutta siinä vaiheessa kun marssi lähti soimaan, kirkon ovet aukaistiin ja näin ensimmäiset vieraat, alkoi naamalihaksia nykimään ja loppumatka alttarille mentiin sitten alahuulta purren. Kivan rennolta näytti kuvissa. Onneksi jännitys loppui kuin seinään kun sain tarrata ihanan mieheni käsivarteen kaksin käsin kiinni, ja lauluesitystä kuunnellessa saatiin hymykin ikuistettua filmille.
  4. Meilläkin lasketaan yhdessäolovuodet seurustelun alusta asti, kun kuitenkin ehdittiin yli viisi vuotta seurustella ennen naimisiin menoa. Toki mainitsen vielä kysyjälle häistäkin, noin niinkuin extrana ;D.
×
×
  • Create New...