Erya

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Erya

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Minä sain sormukseni kotiin eilen Eli päivälleen kuukautta ennen hääpäivää. Tosin ostin jo kesällä erään käytetyn ja entisöidyn sormuksen, jota käytin mallina sitten, kun suunniteltiin sitä mun ihan aitoa vihkiä. Tosin siitä tuli melko erilainen, kuin mitä mallikappale oli, mutta paljon paljon parempi ;D Aikaisemmin en olisi voinut ajatella ostavani.. Nyt se on sopivan tuore tammikuussa Kukin tyylillään.
 2. Yksi kaunis biisi, jota ei varmaan kukaan oo vielä maininnut, on Discon Pidä hyvää huolta minusta. En ainakaan huomannut, että kukaan ois siitä puhunut.. Siinä on todella kauniit sanat, sopii meidän suhteeseen todella hyvin Siksipä se soikin meidän tulevissa häissä "Pidä hyvää huolta minusta, minä tahdon ettei koskaan erota. Katso minuun sydän avoinna, ja kun tarvitsen sua - rakasta. Ja jos rakastat mua silloin, kun eniten mä sitä tarvitsen, oot mulle oikea ihminen. Ja jos rakastat mua silloin, kun vähiten mä sitä ansaitsen, oot mulle oikea ihminen. Pidä hyvää huolta minusta, minä tahdon ettei koskaan erota. Katso kuinka sydän avoinna, minä tarvitsen sua - rakasta. Ja jos rakastat mua silloin, kun eniten mä sitä tarvitsen, oot mulle oikea ihminen. Ja jos rakastat mua silloin, kun vähiten mä sitä ansaitsen, oot mulle oikea ihminen." Löytyy Discon levyltä Musta sydän
 3. Niin varmaan vois soittaa ihan häämarssin levyltä.. Muuten se ei onnistuiskaan ku levyltä, kun vihkipaikkana vanha talli/riihi, jossa ei ole mitään soitinta, jolla livenä vois soittaa Mut ei myöskään haluttais mitään perinteistä marssia.. Halutaan jotain ihan muuta.. Vaikka kirkollinen siviilivihkiminen onkin tulossa, niin silti hakusessa on jokin muu kuin häämarssi..
 4. Kiitos vastauksista Meillä vihkiminen tapahtuu juhlapaikalla, vanhassa riihessä/tallissa. Tällä hetkellä ajatuksena sisääntulomusiikista olis Tauskin Sinä vain ja poistumismusasta Sig:n Vuosisadan rakkaustarina Tapasimme mieheni kanssa opiskelujen kautta, joten siinä mielessä tuossa Sig:n biisissä on osuvat sanat: "Me näimme koulun käytävillä ja toisiimme tutustuttiin..." Saa nyt nähdä miten nää tästä vielä muokkautuu ennen tammikuuta
 5. Meidän bändi ei maksa mitään meille (mun isän bändi), mutta muuten pyytävät 450€ plus bensakulut. Erittäin hyvä bändi, monipuolista musaa soittavat. Ohjelmaa löytyy ainakin 5 tunniksi. Puolet ohjelmistosta on perinteistä tanssimusaa ja puolet rokimpaa ja popimpaa. Soittavat sekä omia että cover biisejä. Saa tiedustella Ja vielä lisään tuohon ylempään viestiin perustuen, että kyllä tämä bändi osaa oikeasti asiansa.. Ohjelmistoa on mahdollisuus myös laajentaa ja toiveita voi esittää. Esim. oma isäni on soittanut ja laulanut koko ikänsä! Lukenut musiikin teoriaa hyvin paljon ja todella osaa hommansa. Mutta hänelle on ns. muu leipätyö, josta hän palkkansa saa. Tätä bändi hommaa hän tekee vain intohimosta ja suuresta halusta soittaa ja viihdyttää ihmisiä. Tämä bändi ei soita rahan takia. He soittavat soittamisen takia Joten tässä kohtaa hinta ei ainakaa kerro siitä, että olisivat jotenkin "kakkosluokan" bändi. Pitää paikkansa, että ammattilaisia eivät ole. Jokaisella on joku muu ammatti. Joten siksi minäkin allekirjoitan tuon, että on höpön löpöä, että hinta olisi aina SUORAAN verrattavissa laatuun tässä asiassa Toki se on joskus, mutta ei aina.
 6. Voi ei Miss Silver Pink..!! > Tosi kurja anoppi! Toi on kyllä kaksinverroin pahempi kuin mun! Mun anoppi nyt on vielä suht koht siedettävä (jos vain sulkee korvansa ) mutta toi menee jo äärimmäisyyksiin! Jaksamista sulle kovasti! Teidän häistä tulee mahtavat joka tapauksessa Ja voithan aina sanoa, että anoppi ei ole tervetullut Et kai sä siinä mitään häviä..? Jos teidän välit ei ole nytkään kaksiset, niin mitä menetät?! ;D Tsemppiä ja voimia!
 7. Niin, siinä se oikeastaan tulikin Eli te, joilla on ollut siviilivihkimisiä, niin mitä musiikkia olette valinneet soitettavaksi kävellessänne "alttarille"? Ja mitä sieltä poistuttaessa? Mulla oli mielessä Tauskin Sinä vain jompaan kumpaan, mutta en tiiä.. Mitä ootte mieltä? Onko jotain hyviä ehdotuksia antaa joistain kauniista, tilanteisiin sopivista biiseistä?
 8. Hih, miss silver-pink, mulla vähän samankaltaisia ongelmia anopin kanssa.. Tosin anoppi ei lykkää omaa lusikkaansa tyttäreni suuhun, mutta muuten on todella rasittava! Sanoo kyllä miten hommat pitäis tytön kanssa hoitaa ja kovasti kyllä tykkää halia ja pusutella tyttöä.. Mutta sitten kun pitäis OIKEASTI HOITAA sitä, niin sitten sanoo ei kiitos..! Todella rasittavaa!! Esim. kakkavaippaa ei suostu vaihtamaan ollenkaan. Tyttäremme on nyt 1v4kk ja esim. viime kesänä anoppini tokaisi, että HYI OLKOON kun kysyin, että haluatko vaihtaa vaipan. Ja jatkoi perään, että hän on vaippansa jo vaihdellut.. Ei aio kuulemma enää.. Pikkusen ottaa päähän! Eikä toi oo ainoo juttu.. Ja nyt näistä tulevista häistä sillä on kans mielipiteensä. Mä en halua itselleni kimppua, vaan se tulee olemaan jotain aivan muuta. Esim. kynttilälyhty tms., jota sitten kannan kädessäni astellessani alttarille. Häämme ovat talvella ja vihkiminen tapahtuu vanhassa tallissa, joten mielestäni tällainen viritelmä sopii paljon paremmin kuin imelä kukkakimppu. Muutenkaan häihimme ei tule ollankaan kukkia, pelkkiä kynttilöitä. Tämän olemme mieheni kanssa yhdessä päättäneet. Mutta anoppipa ei ajatuksesta pidä! Kyllä häissä kukkia pitää olla! Ja herran jumala kyllähän mun pitää kimppu heittää! AARGH! Mä vihaan yli kaiken kaikkia noita kliseitä! Anoppi ei sitä ymmärrä.. Pelottaa todella paljon miten se tosta vielä lisääntyy loppua kohden.. Tarjoaa kovasti myös omia VAALEANPUNAISIA helmiään mun kaulaani hääpäiväksi.!! :-/ Ja mulla olis jo oman äitini helmet tiedossa.. Mielummin käytän niitä, niillä on mulle paljon enemmän tunnearvoa kuin anopin helmillä! Mutta jos tämänkin sanon, niin varmasti loukkaantuu.. Huoh.. :-/ Rasittaa.. Mutta onneks mies on aivan mahtava ja ymmärtää mun tuskaa