Jump to content
Naimisiin.info

FireDragon

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

FireDragon's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. KIITOS KAUNIS IRENE1!!! Oot juuri pelastanut päiväni ja melkein tulevan hääpäivän! Täällä netissä kun kökkii aikansa niin ei enään pysy mukana missä mitäkin näki vaikka vieressä on puolenmetrin muistilappupinokin! ;D Kiitos sulle!
  2. APUVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! :-? Näin jossain sivustolla jossain täällä foorumilla kuvan kakkukoristeesta jossa hääpari seisoo SELÄT VASTAKKAIN KÄDET RINNAN PÄÄLLÄ RISTISSÄ!!! MISTÄ SEN LÖYDÄN MA UUDELLEEN??? Auttakaa poloista! Ruusu sen löytäjälle!
  3. Glögiä lasiin myös meidän häissä marraskuussa! Ajateltiin valkoista glögiä jonne koristeeksi/mausteeksi keltaisia rusinoita ja tähtianista. Jossain palstassa joku kirjoitti, ettei pitopalvelu suositellut glogiä syystä ettei säily kauaa lämpimänä, mutta kun lasiin laittaa mausteet valmiiksi ja hankkii suuremman termosastian jonne glögi. Toinen tarjoilija annostelee toinen tarjoilee sitä mukaan kun vieraat saapuvat bilepaikalle!
  4. EEMELI sulhaselle kommentoisin sen verran, että ainakin minun miehekkeelläni on sellainen tapa kun kysytään jotain niin vastataan virne naamalla, että ihan kiva vaikka kilometrin pähän näkee, että neuru tulee minä sekunttina tahansa...tai toinen vaihtoehto on "Joo, ihan kiva...ihan miten vaan!" ;D Eli kun on melkein kymmenen vuotta lypsänyt kysymyksiin vastauksia niin ei enään jaksa. > Yleisesti "meidän" hääsuunnittelut menee niin tällä hetkellä, että ensin annettiin mulle vapaat kädet, mutta miehekkeelle tuli fiilis, että kohta on sellainen sirkus, että oksat pois ja lopulta hänkin päätti osallistua omien juhlien järjestämiseen! Eli yhteenvetona kaikille tuleville morsiammille...Selittäkää kaikkea villiä miehellenne niin ne ei uskalla olla osallistumatta.
  5. Mitä mieltä olette??? :-? Äitini on vuosia toitottanut kuinka hänen oma äitinsä ei koskaan ollut kiinnostunut hänen naimisiin menostaan. Viime kesäni ilmoitin viimein, että ollaan miehekkeen kanssa menossa naimisiin marraskuussa 07 jonka jälkeen äitini päättikin mennä naimisiin nykyisen miesystävänsä kanssa, eikä ole sanallakaan kysynyt hääsuunnitelmistani sen jälkeen. Emme ole olleet joulun jälkeen missään puheväleissä ja tällä viikolla kirjoitin kirjeen jossa ilmoitin äidilleni, etten aio osallistua hänen häähumuunsa ellei hänkään kunnioita oman tyttärensä naimisiinmenoa. Olenko lapsellinen ja ahdasmielinen? Hänellä takana avioero isästäni ja nykyisen miehen kanssa lyhyt ja hyvin onneton parisuhde. Tyydynkö osaani ja vietän "äidittömän"loppuelämän? :-?
×
×
  • Create New...