Cita

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Cita

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Samoin meille sattui kaamea sade-rapakeli, mutta hyvin selvisin kuvauksista ja vihkimisestä hääpaikkaan ilman tahroja. Viralliset kuvat otettiin ennen vihkimistä, niin sain nostella kunnolla helmoja ja vannetta ettei vaan kosketa likaista asfalttia kuvaamoon mentäessä - autoa kun ei millään saanut ihan kuvaamon (ydinkeskustassa) viereen... ja varmaan alushousut vilahteli - varsinainen näky! Laahus meni vihkimsen jälkeen likaan, eipä sitä millään voi estää. Ei se lika onneksi kuvissa näy ja muutenkin kun illalla on tunnelma valaistus, niin ei haitannut mitenkään. Vessakäynnit sujui hyvin, kun laitto laahuksen napilla kiinni ja nosti kunnolla vanteesta ylös
 2. Meillä oli häät Ruusuhovissa viime vuonna ja ne oli kyllä tosi onnistuneet kaikin puolin. Ikävää, jos jollakin on ruoka ollut huonoa. Menuna meillä oli "Maistuva hääpöytä" ja joitain muutoksia. Ruoka, alkumalja, viinit, kakku, iltapala ym. oli kyllä todella hyvää ja laadukkaasti valmistettu. Kaikki vieraat kehuivat kovasti ja tykkäsimme kyllä itsekin ruuasta - on kuitenkin sen verran tullut rampattua erilaisissa häissä ja illallisilla, että kokemuksella voi kyllä kehua Ruusuhovin keittiötä! Meidän hääkäkku oli todella hyvää, saatiin itse päättää millainen halutaan (valmistus, täytteet, koristelu ym.) Pyydettiin kakkua tekemään todella reilusti ja sitä oli.. mutta kaikki meni melkein silti Meillä oli myös allergisille (laktoositon ja gluteeniton) tehty omat isot kakut!
 3. Meidän häipäivämme oli kertakaikkisen onnistunut ja mahtava, joten seuraavina päivinä tuntui hieman tyhjältä - ehkä jopa hieman masentavalta. Päivä prinsessana meni ihan liian nopeesti ohi... Mahtava fiilis kuitenkin jatkui, kun lähdettiin muutaman päivän jälkeen häistä matkalle Malesiaan. Suosittelen kyllä häämatkaa heti häiden jälkeen, niin sellainen "juhlafiilis" pysyy pitempään. Varsinkin kun meillä oli talvihäät, niin lämpimään oli ihanaa lähteä. Pari viikkoa kun oltiin reissussa, niin oli sitten ihan mukavaa tulla kotiin arkeen. Nyt tuntuu hassulta katsella hääkuvia, tuntuu että niistä ois "ikuisuus", vaikka vaan 3 kk.. Kyllä sitä hommaa on kiitoskorteissa ja kuvissa aika paljon häiden jälkeen. Lisäksi itse oon ajatellut sellaisen kuvakirjan häistä ja häämatkasta, jonka pystyy netissä aika edullisesti tekemään. Mukavaa sitte katsella myöhemmin ja muistella
 4. Me saatiin sähköpostitse monta istumajärjestysvaihtoehtoja ja lisäksi tyhjä pohja, johon oli itse helppo suunnitella, eli kannattaa pyytää suoraan Ruusuhovista Kannattaa myös käydä Ruusuhovissa, niin näkee ja pystyy paremmin hahmottamaan käytettävän tilan ja ihmisten sijoittelun. Kyllä meillä osalla vierailla oli omia juomia saunassa, eihän sitä kukaan voi "vahtia" Aina joukkoon eksyy joku jolla on "mäyräkoirat" matkassa. Omaa iltapalaakin oli saunalla, kuten makkaraa ja pientä suolaista ja makeaa, joka oli ok Ruusuhovin puolesta. Saunalla on jääkaappi.
 5. Me vietimme häitä Ruusuhovissa 29.12.2007 ja täytyy sanoa, että oli ihan mahtavaa! Sää tosin oli surkein mahdollinen; ei lunta vaan kunnon vesisade... Tällaista keliä ei ihan haluamiltamme talvihäiltä odotettu! No menoon ja fiilikseen se ei kuitenkaan vaikuttanut. Pitkien helmojen kanssa piti vaan olla varovainen, että säilyi siistinä Ruusuhoviin asti Meillä oli tuttujen kautta hankittu 7 henkilöinen bändi, joka soitti sekä ala- että yläkerrassa. Elävä musiikki kyllä loi tosi mahtavan tunnelman häihin! Ehdottomasti kannattaa bändiin satsasta, jos vaan budjetti antaa myöten. Rantasaunakin kannattaa ehdottomasti vuokrata. Meidän vieraat ainakin tykkäs kovasti - itse ei sinne enää menty. Ruusuhovin puolelta palvelu pelasi kaikenkaikkiaan tosi hyvin, ei mitään moitittavaa. Ruoka oli todella hyvää ja hääkakkua riittävästi.. Toiveet otettiin tosi hyvin huomioon. Hääpäivä oli kyllä tosi upea, eli sitä kannattaa odottaa innolla Ainoastaan meidän rakettishow ei onnistunut kunnolla, kun sade piiskasi oikein olan takaa.