Jump to content
Naimisiin.info

millar

Rouva
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

millar's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä lähti kutsut ykkösluokassa. Halusin niihin ystävänpäivän aikoihin posteissa myynnissä olleet vaal. punaiset sydänmerkit!! Halusin myös kuorista kivan näköiset...
  2. Meillä 2,5 vk:n matka Thaimaaseen. Ensin 12 pv Phuket ja sitten loput 4 pv Bangkok! Halusimme jonnekin kauas täältä missä on lämmintä. Kun mietimme kaukomatkoja niin tämä tuli kaikkein edullisemmaksi, joten päädyimme siksi Thaimaaseen.
  3. Meillä tulee säästöä aika monesta asiasta: - kaiken ruuan tekee äitini minun avustuksella - pidämme häät maalla vanhalla kotipaikkakunnallani joten juhlapaikka halvempi kuin kaupungissa -kutsut, ohjelmat ja kiitoskortit teen itse -olen ostanut käytettyjä koristeita mm hääkarkkikori, murattiköynnökset -enoni tulee kuvaajaksi häihimme tässä muutamia asioita
  4. Kannattaa jokaisen varmaan miettiä mikä itselle on luontevinta, Stay-upit vai sukkahousut. Itse meinaan stay-upit laittaa koska häämme ovat loppukesästä ja on vielä toivottavasti lämmintä. Olen miettinyt myös ihan paljassääristä vaihtoehtoa, mutta on kiva kokeilla edes kerran elämässä sukkanauhaliivejä.
  5. Minun puvussani tulee olemaan ohuet naruolkaimet ja ajattelin kirkon ajaksi laittaa jonkun sifonkihuivin peittämään avonaista selkääni. En osaa olla kirkossa hirveän avonaisissa vaatteissa. Juhlapaikalla meinaan kuitenkin olla ilman huivia jos ilma on lämmin ja ehkä illalla taas laittaa huivi lämmikkeeksi.
×
×
  • Create New...