kisu-misu

Aktiivijäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About kisu-misu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Ilmajoki
 1. Rannekello miehelle ja mulle semmonen sydämen muotoinen valokuvakehys jossa oli timantti
 2. Mä nukuin oikeestaan koko yön hyvin. Oli niin kova väsy kun mentiin joskus kahden jälkeen vasta nukkumaan. Niin ja nukuttiin samassa huoneessa niinkuin normaalistikin
 3. Meillä oli ensimmäisenä valssina A.Aallon rytmiorkesterin morsiuspari, toisena suvivalssi ja kolmantena yölinnun sinun kanssasi. Bändi soitti meidän pyynnöstä tuon morsiusparin tuolla suvivalssin temmolla. Normaali tempo oli aivan liian nopea. Multa löytyy tuohon morsiuspariin nuotit jos joku tarvii.
 4. Mun kaaso on saman ikäinen kun minä eli 24v. Ollaan tunnettu ylä-asteen 7lk:lta asti eli yli 10v.. ;D
 5. Mulle tuli seuraava teksti: Miia ja Mika 19.7.2003
 6. Mitä muuta bestmanille voisi ostaa kun taskumatin tai solmioneulan/kalvosinnapit? ??? Viinaa ei haluttais ostaa vaan jotain joka jäis muistoksi. Joku koru tms?? Auttakaa!! ??? Kaason lahja on jo tiedossa..
 7. Meillä Morsiuspari ensimmäisenä valssina ja toisena Suvivalssi. Jos vaan jostain löytyy Yölinnun Sinun Kanssasi valssiin nuotit niin se on kolmas valssi.
 8. Uutta: kengät, alusvaatteet, sukkanauha, laukku Vanhaa: äidin huntu Lainattua: kaulakoru tulevalta anopilta Sinistä: sukkanauha
 9. Meille ainakin on tärkeintä, että saadaan viettää hääpäivä läheisten kanssa. En todellakaan odota, että meidän vanhemmat antaisivat satoja euroja lahjaksi. Tuo 50e voi olla monelle ihmiselle tosi suuri raha ja ajatushan kuitenkin on tärkein! Tietenkin tilanne on toinen jos tuo 50e on pieni raha heidän budjetissaan. En kuitenkaan menisi kysymään, että miksi näin pieni summa, voivat pian pahoittaa mielensä. :-[ Eli ehkä voisitte kierrellen vihjaista. Mahdollistahan on, että kuoresta on jäänyt toinen seteli pois tms..
 10. Meidän kutsut lähtee kakkosluokassa. Merkit ostettiin parisen viikkoa sitten. Lohen kuvathan niissä on, mutta tuskimpa se ketään haittaa. Ei ainakaan meitä.
 11. Me kutsutaan ite, mutta ilmoittautumiset tehdään äideille. Kaverit tosin ilmottaa varmaan suoraan meille.
 12. Alusta asti on ollut selvää, että otan sitten sulhasen sukunimen. Eli Wiik on sukunimeni 19.7.2003 alkaen