Palluska

Rouva
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About Palluska

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kiitos Pampam! Käytän tuota Onnellista perhettä (vaikkei passaakaan muuten kuin kertsin osalta:)) vain...se saa kattaa vanhemmat ja sisarukset
 2. Huhuillaan nyt vielä kerran, että löytyiskö äiti tai isä (tai perhe) lauluja Ne puuttuu edelleen.
 3. Meillä siis purkkeja käytetään hääkarkkeina ja paikkakortteina. Purkin toisella puolella on meidän nimet ja päiväys ja toisella puolella biisin pätkä ja paikkakorttilapussa toisella puolella vieraan koko nimi ja toisella puolella Sudenpentuarvonimigeneraarttorilla tehty nimi. Purkkien oikeita kansia ei käytetty, kun mielestäni niistä ei haju lähtenyt, vaikka niitä kuinka pesi. Eli kantena toimii vain kartonki.
 4. Paljonko maksoi viidellä kivellä? Oliko tuo siis 5* 0,06? Koittelin tänään nuita sormuksia, seitsemällä kivellä ja vähän ihastuin...
 5. Mulle tulee kaks kaasoa, ja sulholle yks bestman, kun toinen ei suostunut... meillä on sit kyllä miespuolinen seremonimestari, joka juontaa yhdessä toisen kaason kanssa.
 6. Hyvä ketju ylöspäin
 7. Haaparannan Ikeassa niitä ainakin oli kuun alussa ja myös viime lauantaina.
 8. HopeaLoimu: Laita ihmeessä kuvia lehdestä, niitä ei täällä liikaa ole. Montako lehteä teitte ja paljonko oli vieraita häissä? Niin ja montako sivua lehdessä oli?
 9. Nyt ollaan aika lailla loppusuoralla tämän kuvakollaasin kanssa. TÄmän hetkinen tuotos on nähtävillä päikyssäni... Mutta vielä tarvisin ideoita sellaisiin kuviin, joissa olen minä perheeni kanssa tai sulhaseni perheensä kanssa (pikkuisena) ja sisarukset keskenään... Pitäis saada jotenkin äiti ja isä sana näihin lauseisiin, kun niiden kuvia ei vielä ole kuvakollaaseissa...Eli lisää ideoita kiitos!
 10. Meille tulee kutsun kanteen Tauskin Sinä (Tauski "fani", kun olen) vain biisistä seuraava pätkä: Sinä vain, ei muut mua huomiseen saa jaksamaan. Sinä vian, yksin pystyt mulle voimaa antamaan. Sinä vain, joka kerran rakkauden sait syttymään. SInä vain, olet aina ainoain.
 11. Löytyiskö joltain nuotteja kyseiseen kappaleeseen? Veljeni vaimo laulais ja soittais sen meille häissä, jos löytyis nuotit.
 12. Kiitos laulaja ja tipi-lintu! Näistä sanoista saadaan pidempikin pätkä laitettua!
 13. Muistaako joku mikä tän biisin nimi on, että mistä löytäisin sanat kokonaan? Vois katella, että mitäs muuta siinä lauletaan.
 14. Kiitoksia kaikille! Näistä saan taas lisämateriaalia varmaankin kaikista ehdotuksista! Eli tiskijutut, hirvi vai ei ja ehkä tuosta rippileirijutustakin. Olen ajatellut, että suomeksi laittaisin kaikki pätkät, mutta jos ei tunnu löytyvän, niin sit ehkä myös englantia...sen takia suomeks, että kaikki varmasti ymmärtävät... Siskosta tuli kaksi juttua mieleen, mutta ei oikein kumpikaan käy... Sirkesalon -seksuaalista häirintä.. "hei sisko, sisko, sisko...hoidetaan ensin tää duuni" Ja toinen (en nyt muista kenen tää on) "sisko tahtoisin jäädä, mutta moottoritie on kuuma..."... Edelleen mietinnän alla siis tämä sisko juttu, ja molempien vanhemmat...Vanhempin kohdalle mietin, että jos johonkin kuvaan tulis teksti "lainaa vaan, lainaa vaan, oi pienokainen oot lainaa mulle hetken vain"...
 15. LÖytyiskö lisää ideoita?