Jump to content
Naimisiin.info

miiaska

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    oulu

miiaska's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hei! Meillä oli tosiaan häät elokuussa ja pappina oli juha vähäkangas. seremonia oli juuri sellainen kuin odotimmekin; virallinen mutta kuitenkin leppoisa ja huumorilla höystetty. juha kun oli aikanaan minun rippipappini ja lapsemme kastepappi ja muutenkin ollut kanssani paljon tekemisissä niin puhe yms. olivat juuri sopivia meille. pitipä jopa hääjuhlassa puheen josta me ja kaikki vieraat tykkäsivät kovasti. Juhaa voin suositella kaikille lämpimästi pyydämme ehdottomasti papiksi myös tuleviin perhetapahtumiin.
  2. menemme naimisiin oulujoen kirkossa, mutta pyysimme papiksi karjasillan juha vähäkankaan. vähis on ihana pappi ja ehkä vähän joo höppänä. vähis oli aikanaan minulla rippipappina ja heti silloin päätin että juha on myös häissä yms. niinpä sitten silloinkin kun aloin tytärtämme odottamaan soitin vähikselle ja sanoin että haluan hänet kastepapiksi. niin myös kävi häitten kohdalla, että heti kun päivä oli päätetty niin vähikseeb otettiin yhteyttä ja hän lupasi tulla vihkimään, vaikka onkin virkavapaalla juuri tuona kyseisenä ajankohtana.
  3. hei meillä on jo valmiiksi pikkuinen tytön tyllerö joka häiden aikaan on n. 10kk. tietäiskö kukaan jotain nättiä runoa joka sopisi tälläiselle hääparille. olisi kiva jos jotenkin lapsiki mainittaisiin runossa. kiitos jo etukäteen!
×
×
  • Create New...