Honeypie

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Honeypie

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • Website URL
    http://[url=http://www.TickerFactory.com/]
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Paikkakunta
    Helsinki
  1. Me lähdemme Espanjaan! Ystävillämme on siellä kesäasunto jonka he lahjoittivat käyttöömme. ;D Haluamme häämatkalta vain rentoa yhdessäoloa, ulkona syömistä ja rannalla makailua.. Sanomme hyvästit nähtävyyksille!
  2. Me emme ainakaan säästä vieraiden kestitsemisestä ja varmistamme ettei ainakaan ruoat tai varsinkaan juomat lopu kesken. Mikä olisikaan kamalampaa kuin matkata toiselle paikkakunnalle häihin ja juhlat kuivuisivat ennen aikojaan! Säästimme hääpuvuissa huimasti, joten voimme laittaa rahat palamaan! ;D
  3. Ihmeellisiä tienaushäitä moni täällä suunnittelee.. Jätetään osa häävieraita odottelemaan hääpaikan ulkopuolelle kun parempi osa osallistuu ruokailuun.. Nyyttikestihäät... Ja nyt vielä tämä! Anna mun kaikki kestää! Omiin häihimme en halua mitään rahankeräystä tmv ja todellakin jos jotain morsiamenryöstöä on luvassa, ehdottomasti jotain vieraita viihdyttävää täytyy tehda 'lunnaiksi'. Joten älä missään nimessä laita mitään rahankeräystä pystyyn! Ja Suomessa kukaan ei ole niin köyhä että oikeasti tarvitsisi rahaa.
  4. Itse ainakin jättäisin menemästä koko häihin, jos minua ei kutsuttaisi myös ruokailemaan. Ei niinkään ruoan takia (ei haittaisi vaikka ruokailu olisi ravintolassa omakustanteisesti), mutta mielestäni vähän törkeää kutsua vain toiset. Häät ovat ystäville ja sukulaisille, joten miksi edes kutsua hyvänpäivän tutut iltabileisiin ja kirkkoon? Todella inhottavaa vieraille.. Lahjojen toivossa vai? Omiin häihini kutsumme kaikki alusta loppuun saakka, vaikka jouduimmekin ottamaan lainaa.
  5. En tiedä mitä mieheni polttareihin tulee, mutta mielenkiinnolla olisin kärpäsenä katossa jos strippimeininkiä olisi tiedossa. Mehevintä olisi naamioitua (aurinkolasit, peruuukki jne) ja toimia itse stripparina 8-) Eikös juhlakalu yleensä siinä vaiheessa ole jo aika nauttineessa tilassa eikä huomaisi mitään..