Sani80

Rouva
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

About Sani80

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Palaan kertomaan kokemuksia täällä ehdotetusta vieraskirja / pyykkinaru -mallista. Meillä oli tämä käytössä omissa häissämme. Siis leikkasin ja jaoin pöytiin pienet pahvikortit, joihin oli painettu muutama kysymys meistä noin yleensä. Jokaisessa lapussa oli kiinni pieni pyykkipoika, jolla valmis kortti kiinnitettiin häälahjapöydän reunassa olevaan pyykkinaruun. Siis homma toimi aivan loistavasti! Ihmiset olivat mielissään uudesta tekemisestä (ei ollut heille tullut muissa häissä vastaan) ja me saimme kaikkien terveiset! Yksikään vieras ei jättänyt tätä tilaisuutta käyttämättä. Suosittelen kaikille
 2. Nosto, sillä asia ajankohtainen. Siis hyvä pesula Tampereelta!
 3. Unohtakaa koko kerjäily. Oli tapa mikä vaan, niin kerjäämistä yhtä lailla.
 4. Mieheni nimenomaisesta toivomuksesta olen ostanut hänelle uusimman Gilletten partahöylän ja siihen ajogeelit ja terät. En sitä olisi kyllä itse valinnut, mutta toive on toive. Ja sitä saa mitä tilaa ;D
 5. Etelä-Pohjanmaan kansallispuku, eli Jussi-puku! Helavöineen ja lierihattuineen päivineen!
 6. Uutta: puku, alusvaatteet jne Vanhaa: tämä tuottaa vähän päänvaivaa, mutta ehkä kolikko kenkään Lainattua: anopin ranneketju Sinistä: rusetti sukkanauhassa Mitenkäs te muut, joilla on ollut kengässä vanha kolikko, millä se laitetaan kiinni? Tuskin kolikkoa nyt sentään kengän sisään hiertämään laitetaan... :-? Ajattelin, että koron taakse kaksipuoleisella teipillä kengän pohjaan kiinni, tiedä sitten pysyykö. Mutta olisihan se komiaa, kun morsian kävelee kirkon käytävää ja rahoja vaan lentelee ;D
 7. Me sulatettiin suoraan sinettitangosta (liekki vain palamaan ja menoksi) sinetit suoraan kirjekuoriin ilman muita sähellyksiä. Ei öljyämisiä, tinapapereita ja erikseen liimamisia. Hyvin onnistuivat kaikki (toki muutama harjoituskappale tehtiin), eivät menneet kuoresta läpi, kestivät postin käsittelyn ja lopputuloksena kauniita sinettejä. Ei muuta kuin turha ressi pois ja koittakaa!
 8. Onpa aika erikoista!!! En ole vielä koskaan törmännyt siihen, että häihin olisi pääsymaksu. Aika tökerö tapa yrittää ilmaista, että rahalahja on toivotuin. Minulta voisivat ko. häät jäädä kokonaan väliin, tai sitten suoraan vain kysyisin, että onko asiaa kirkon ovea pitemmälle, jos tuo oikean lahjan ;D
 9. Luulinpa minäkin, ettei tarvitsisi tällaista asiaa häissä miettiä... Mutta sulhaseni kummisedän vanhemmat kuolivat molemmat liikenneonnettomuudessa ja hautajaiset pidetään viikkoa ennen meidän vihkimistämme Puhuttiin tästä asiasta sulhasen kanssa pitkään ja teimme päätöksemme. Hautajais-aiheiset puheet eivät kuulu hääjuhliin. Saattaa kuulostaa julmalta, mutta emme halua, että häissä (jotka ovat iloinen juhla) koko suku rupeaa kauhistelemaan ja voivottelemaan kummisedälle tämän kohtaloa. Eli ukaasi on annettu: jos suku ei osaa yhden päivän ajan pitää suutaan kiinni hautajaispuheista, ei tarvitse tulla koko häihin! Julmaa kohtaloa voi sitten "jeesustella" kotonaan keskenään, eikä tulla pilaamaan muiden juhlamieltä. Jos kummisetä ei halua osallistua häihin, on se toki täysin ymmärrettävää, mutta tämän setämiehen tuntien, hän varmasti osallistuu. Ja tiedän hänen myös toivovan, ettei tätä asiaa nostettaisi esille. Näin meillä. Älköön kukaan nyt ottako herneitä nenään tästä asiasta, ymmärrän että tilanne on täysin toinen, jos kuollut on lähisukua jommalle kummalle tmv. Mutta ajattelin kirjoittaa tällaisestakin tapauksesta tänne, jos vaikka muilla on vastaavia tilanteita.
 10. ;D ;D ;D
 11. Nostanpa hiukkasen tätä ketjua, niin ihania ideoita täällä on ollut. Josko vielä löytyisi lisää? Me olimme ajatelleen, ettei mitään leikkejä, mutta jonkinmoista ohjelmaa kyllä niin tämä sopi paremmin kuin hyvin. Musta ei vain taida olla puheenpitäjäksi, kun nytkin jo pala kurkussa piti "puhetta isille"-lukea.
 12. Mielestäni yksi typerimmistä asioista, mitä häissä voi tehdä. Olipa se sitten naamioitu miten hyvänsä, morsiammen ryöstöksi tai viskipullosta kisaamiseksi. Vieraana en moisesta kerjäämisestä ole ikinä tykännyt, eikä tasan tarkkaan meidän häissä harrasteta!
 13. Olipa hyvä aihe! Meillä olisi kuukauden kuluessa leikittävä näillä sineteillä, joten kaikenlaisia kokemuksia otetaan vastaan : Lähinnä askarruttaa kysymys: suoraan kuoreen vai foliolle tai jollekin muulle alustalle? Help :-?
 14. Voi kiitokset Lizzie07! Rauhallista ympäristöä me haetaankin, mutta jossa kuiteskin olis jotain kivaa... Tjären hotelli on ihan rannalla, olikohan se nyt Lindos Bay, nelisen kilsaa Lindoksen kaupungin keskustasta. Eikä muuta kuin 8-)