morsmia

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About morsmia

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Edelleen, mikä on plastron?? miksei kukaan jatka tätä ketjua..? onko vinkkejä mistä tampereelta saisi tuollaisia vähän rokahtavia pukuja, vuokralle vaikka? Mietin oisko teatterilla tms.
 2. Minulle toi tuleva anoppi thaisilkkiä Thaimaasta 10 metriä, siitä ammattikoulun ompelulinja tekee mekon, maksaa noin 100euroa! ja tekevät myös 3vuotiaalle tytölleni samasta kankaasta jonkun pikkumekon. kivakiva! niin ja idean pukuun sain täältä, sellaine vihreä puku johon ihastuin heti! takana nauhat jne. se on jossain tuolla vihreissä hääpuvuissa.
 3. Hei! Mihin ja missävaiheessa tämä lahjalista tulee ottaa esille? kutsuunko jo? vai lähetetäänkö se kaikille vielä erikseen..voi hitsi olen ihan pihalla näistä kaikista kuvioista..haluaisin kaikkien koukeroiden olevan kunnossa tässä häähommassa, mutta tässä taas yksi uusi ongelma. Ei hajuakaan miten häätoive (raha..) ilmoitetaan vieraille..
 4. Mikä on plastron?? Meillä minulle tulee vihreä puku, teetetty. Sulhasen päänvaivaksi kaavailen samanväristä paitaa, sen päälle kirkkoon kai joku takki? tai puku? pitää olla vähän rock, ei sellaista perus"pappa"pukua niinkuin mies sanoo heh. kirkon jälkeen takki lentää pois, ja tilalle kemuihin musta nahkaliivi. Meillä on molemmilla vähän "erikoinen" maku, ei mitään perushääkuteita, teemana on vähän metsä ja vihreä, ja kulkuneuvona vanha moottoripyörä, että jotain siihensuuntaan. kravatit ja solmukkeet saavat ukon kananlihalle..ehkä se krakan suostuu jotenkin. farkut haluisi, mutta itse tuumin että jos jostain löytäisin jonkun vähän erilaisemman puvun, just sellaisen "rokimman", niin ehkä suostuisi siihen ujuttautumaan ja sen krakankin hammasta purren laittamaan, hih. kengät, huh, ei uskalla edes ajatella.. ps. ei se niin vaikea ole, ei vaan oikein kangistu kaavoihin helposti, kuten en minäkään jussihäät tulee. kiva.