kukka-maaria

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

  Never

About kukka-maaria

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Olisin halunnut vihkimisen aiemmin vaikka jo klo 12 (klo 16 sijaan), jotta olisi ehditty edes yksi kokonainen päivä juhlistaa elämän ihaninta päivää, joka siis loppui aivan kesken, varsinkin huomioiden esivalmistelujen määrä! Minusta pohjalainen monen päivän hääjuhlakulttuuri voitaisiin taas elvyttää! Lisää häitä ja pidempiä! Toi ryhmäkuvien otto jäi meiltäkin. Muuten kaikki sujui kuin ruusuilla tanssien. Vanha vinkki morsiamille: sopikaa kaasojenne kanssa tarkasti tehtävät, niin etukäteen kuin hääpäivälle. Itse sovin kaasolle tehtäviä vain hääpäivälle ja siinäkin riitti hänelle jännittämistä ja järjestämistä kerrakseen. Älkää siis tappako kaasojanne valtavalla työmäärällä. Tehkää kaikki itse minkä pystytte etukäteen, niin minimoitte riskit ja vastaatte itse tuloksista. Oma kaasoni oli tukena kirkossa ja hääpaikalla, hän lähinnä vahti että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan ja uskokaa että siinäkin on tekemistä. Lisäksi oli lahjapöydän huoltaminen, ihmisten opastaminen ym. Kun tekee asiat myös muut huomioiden (kaason ja bestmanin resurssit, intressit), onnistuu varmaan. Kaason ja bestmanin onnistunut valinta vaatii niin silmää kuin tuuriakin! Meillä onnisti!
 2. Meille tulee ensimmäisen yhteisen iltamme kohtalokkaasta laulusta "Onnelliset", Aleksis Kiven sanoittama runonpätkä muistaakseni 2. säkeistö: "Täss' impeni kanssa mä seison Ja kiharat tuulessa liehuu Ja laaksojen humina soi Kuin iäisen lemmen ääni"
 3. Meille tulee Elviksen Can't help falling in love, joka on hidas valssina tanssittava ja ah niin koskettava.. En tosin vielä tiedä, tuleeko levyltä vai annetaanko bändin esittää. Hääpäivämme on Elviksen kuolinpäivä.. 16.8.
 4. Minä luin yhdestä häälehdestä, että jossain häissä oli jaettu vaal. punaisia, vaal. sinisiä ja valkoisia merkkejä (kukka, itse tehty sydän tmv.) viereiden rinnuksiin, josta tiesi kuuluuko vieras sulhasen sukuun, morsiamen sukuun vai ollaanko kavereita. Vaivaton ja äänetön tapa saada ihmiset hahmottamaan väkiporukkaa ja mahdollisesti saamaan keskustelua aikaan.
 5. Meillä oli virsi 326 (ei kokonaan laulettuna). Virsi alkaa: Sinulle kiitos,Isä maan ja taivaan... Mahtava!!