Silja71

Rouva
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Silja71

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Heippa, minä myös olen miettinyt, että lapsille olisi kiva olla jotain muutakin kuin oma puuhanurkkansa. Mietin, että joku ilmapallojen vääntelijä, taikuri tai pelle olisi kiva, mutten vielä ole löytänyt... Yksissä häissä syömisen jälkeen lapset ja lapsenmieliset pyydettiin tanssilattialle ja bändi soitti ja kaaso lauloi sutsisatsisatsaan, sitten lapsille annettiin karkkipussit... ehkä meillekin tulee jotain tämän tyylistä jos ei muuta keksitä, bändin soittolistalla näytti toi sutsisatsisatsaa olevan, joten ei tarvis laittaa kaasoa laulamaan
  2. Kiva idea tämä laatikkoleikki, en ole aiemmin missään häissä törmännyt tällaiseen leikkiin. Tuli mieleeni, että tästä voisi kehittää tutustumisleikin kaltaisen jutun, meille kun on tulossa kohtuullisesti vieraita, laatikko voisi kiertää esim. vuorollaan molempien vanhemmilla, sisaruksilla, tädeillä/sedillä/enoilla/kummeilla, serkuilla, kavereilla jne. eli ei jokaisella yksittäisellä vieraalla... pitääkin alkaa työstää tätä ajatusta... :
  3. Meillä ollaan mietitty näitä (jos jotain tekstiä takalasiin nyt päätetään laittaa): Jo oli aikakin! Toisensa ansainneet! Vihdoin! Aamen!