Jump to content
Naimisiin.info

Kissankello

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Tampere

Kissankello's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kissankello

    Kutsukortit tapetista??

    Luulisin, että jos tapetti on kovin kohokuvioitua ja pinta on epätasainen, liimaaminen ainakin puikkoliimalla voi tuottaa ongelmia. Tosin kuumaliimalla ja muulla nestemäisellä luulisi onnistuvan. En vaan tiedä kuinka tapetti sitten menee nestemäisestä kuprulle.
  2. Kissankello

    Kutsukortit tapetista??

    Minä tein kutsukortit häihimme tapetista. Tapetti kannattaa rullata pariksi viikoksi eri päin kun se on kaupasta ostettaessa. Näin kutsuista tulee suoria. Ongelmana tapetissa voi olla, että miten siihen saa mitään kiinni liimalla. Itse tein sprayllä tapettiin punaisia sydämiä. Tapetin kuvio näkyy hienosti sydämessäkin. Itse kutsutekstit tulostin värilliselle kopiopaperille ja ne solmittiin kutsun väliin kultaisella narulla. Hienoja kutsuja tuli, ja varmasti paljon edullisempia kuin kartongista tehdyt. Ja minusta tapetti ei ole liian ohutta, se on vaan kun on tottunut kartonkiin. Ja spayn käyttöön vielä vinkkinä, että kannattaa päästää ensin enimmät paineet pullosta pois, ennen kuin tekee, koska muuten paine lennättää sabloonan pois ja maalatun alueen reunoista ei tule siistit.
  3. Minä olen pyytänyt kolme hyvää ystävääni käymään huomenna ja silloin aion pyytää heitä myös kaasoikseni. Kaikki heistä ovat jo kyselleet että kukas ne polttarit järjestää ja ketäs tulee avustajiksi, vähän niinkuin vink vink, että olenkos se minä? Häät ovat tulossa ensi toukokuussa ja vajaa kuukausi sitten kerroimme suunnittelevamme häitä.
  4. Meille nyt sitten tulee miehen sukunimi. Kovasti koitin ehdotella myös omaa nimeäni yhteiseksi, tai että otetaan joku ihan uusi. Miehelleni on kuulemma kunnia-asia, että ottaisin hänen nimensä. Yhdysnimi ei tule meillä kysymykseen, koska molempien sukunimet ovat niin pitkiä. Ei sellaista nimihirviötä kukaan jaksaisi kirjoitella ;D Eri nimiä ei viitsi jättää, kun sitten lapsien ilmaantuessa sama tappelu olisi taas edessä.
  5. 3 kaasoa, ainakin toivottavasti! en ole nimittäin vielä pyytänyt heitä.
×
×
  • Create New...