Jump to content
Naimisiin.info

Maricken

Aktiivijäsen
  • Viestit

    23
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Maricken's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Mulle tuli kutsu johonkin seurakunnan nuori-aikuinen-iltaan. Sen jälkeen on tullut Hesarin mainokset uudella nimellä, mutta ei mitään muuta. Ei kelakorttia, ei plussakorttia, ei niin mitään. Toi eka posti tais tulla joskus kuukauden kuluttua häistä.
  2. Pliis, auttakaa joku, oon pulassa. Häihin on kuusviikkoo eikä mulla edelleenkään ole sormusta. Oon käynyt parissa liikkessä kyselemässä teetättämisestä mutta palvelu on ollut jotenkin haparoivaa enkä sen takia ole niihin liikkeisiin palannut. Mistä löydän Helsingissä kultasepän joka pystyy suunnittelemaan ja piirtämään sormuksia vaikka asiakas ei tarkkaan tiedä mitä haluaa?
  3. Maricken

    Kokemuksia Tallinnasta tai Pärnusta?

    Pärnu on aivan ihanan kesäkaupunki. Oon ollu siellä kaks kertaa enkä oo vielä saanu tarpeekseni. Ihana hiekkaranta, ihana, laaja puistoalue merenrannan tuntumassa ja mukavia pikku ruokapaikkoja, jotka on huomattavasti halvempia kuin Tallinnassa. Suosittelen, sinne vaan! Tallinan linja-autoasemalta ostettuna bussilippu Pärnuun n. 3-5 euroo, busseja menee 1-2 kertaa tunnissa ja bussit oli hyväkuntoisia. Se mikä oli outoa oli, että bussilipuissa oli paikkanumerot. Matkaa kestää about kaks tuntii.Tässä nyt tuli vähän muuta tietoa kuin mitä kysyttiin, mutta ei se varmaan haittaa. =)
×
×
  • Create New...