Kastehelmi

Aktiivijäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Kastehelmi

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mä saatan tehdä wc-korit myös meille. Päänsärkylääkkeitä voi aina tarvita eikä niitä aina muista ottaa mukaan. Mulla tosin on yleensä aina käsilaukussa ;D Mutta multa usein unohtuu allergialääke ottaa ja näin siitepölyaikana olo on varsin tukala ilman, varsinkin jos on vieressä paljon kukkia ja kukkivia puita yms. kuten meidän juhlapaikalla. Joten ajattelin lisätä myös allergialääkettä koriin, varmuuden vuoksi jos joku tarvitsisi.
 2. Kiva juttu Neiti.Aurinko, kiitos
 3. Millaisia nuo perhoset oikein ovat? Kuulostaa kivalta idealta.
 4. Ei ole mullekaan tulossa kaasoa. Ensin ajattelin kaikista vanhinta ystävääni, jonka olen siis tuntenut pisimmän aikaa, mutta en halua rasittaa häntä. Sitten ajattelin yhtä toista ystävää, mutta hän asuu liian kaukana ja on vauva. Olisi vielä yksi ystävä jonka voisin pyytää, mutta mietin vielä asiaa. Hänen kanssaan kun en ole ollut yhtä läheinen kuin näiden kahden. Toisaalta nämä kaksi ovat lasteni kummeja, joten voisihan kolmas olla kaaso kun hän ei voi olla kummi kun ei kuulu kirkkoon. Oikeasti en ole nykyisin läheinen enää kenenkään kaverin kanssa ja kavereitakin näen pari kertaa vuodessa. Noista mainitsemistani kavereista olisi vaikea valita myös siksi, että he ovat kaikki kavereita keskenään myös. Olen myös ajatellut siskoani, mutta kun on kaksi siskoa niin miten voi valita vaan toisen? Voisi tietysti valita molemmat. Tai vaikka veljen. Olen nyt ollut sillä kannalla, että kaasoa ei tule ollenkaan eikä mieskään varmaan halua bestmania. Morsiuslapsia sen sijaan tulee. En sitten tiedä kuka auttaa esim. juhlapaikan koristelussa ja puvun päälle laitossa. :-? Mutta muuten ihan varmasti ilman kaasoa pärjää
 5. Olen lukenut kyllä tämän ketjun läpi, mutta mitenkäs se menikään... Riittääkö pankissa yms. nimen vaihtamiseen pelkkä vanha henkkari ja vihkimistodistus? Vai vaatiiko Kela-kortin tai uuden henkilöllisyystodistuksen? Ajaako vihkimistodistus saman asian kuin virkatodistus?
 6. Meilläkin suunnitelmissa mennä kahdestaan vihille ja kertoa sitten uutisesta seuraavana päivänä... Juhlat sitten myöhemmin. Alunperin oli muut ajatukset, mutta tähän päädyttiin... Sittenpä on oma tunnelmansa kun olemme vain kahden, eikä jännitystä.
 7. Olisiko jollain muulla kertoa kokemuksia?
 8. Ikeassa on ihanan pitkiä pöytäkynttilöitä, 48cm tai 65cm korkuisia. Sellaisista saisi jo aika näyttävää pöytäkoristelua. Ja voihan sitä verhoissa käytettyä satiinia laittaa pöydän taka-alalle samaan tyyliin kuin usein on morsiusparin pöydissä (tosin enemmän kai etualalla), tuo juhlavuutta.
 9. Kuulemma minun sukunimeni miehelle ei tule kysymykseen. Miehestä olisi mukava jos ottaisin hänen nimensä, mutta sekin käy jos en ota. Oma sukunimeni on minusta kaunis luontoon viittaava nimi, joka ei ole nen-loppuinen. Se on tosin aika pitkä. Miehen sukunimi on huomattavasti lyhyempi, mutta se ei tarkoita mitään. Musta se on aika kovan kuuloinenkin. Sekään ei ole nen-päätteinen. Lapsena/nuorena ajattelin ottavani miehen nimen, mutta nyt en tiedä. Kummankaan sukunimi ei ole yleisimmästä päästä, mutta miehen sukunimi on harvinaisempi kuin minun. Mitä tässä tehdä, kas siinä pulma :-? En todellakaan osaa päättää :-/ Haluaisin kyllä yhteisen sukunimen, mutta tällöin kuulemma pitäisi ottaa miehen nimi. Muuten ehkä voisin sen ottaakin, mutta perheessämme on jo lapsi joka on minun nimelläni ja hänen sukunimensä muuttaminen tuottaa minulle kovasti päänvaivaa.
 10. Tulipa mieleen, että jos haluaa säästää rahaa niin omia tekstejä/kuviahan saa helposti esim. boxereihin ja paitoihin kun printtaa kuvansiirtopaperille, joka silitetään sitten kankaaseen...
 11. Olen tehnyt joskus erilaisia karkkeja ja tikkunekut ei tahdo oikein luonnistua, siis ne sulavat huoneenlämmössä. Mulla on sellainen kirja kuin Karkkikirja ja se on täynnä ihania ohjeita! Itse haaveilen aprikoositryffeleistä häihin, ne tulisi tosin aika tyyriiksi, mutta maku on taivaallinen! Tosin tuntuu kuin kaikissa itse tehdyissä karkeissa olisi se ongelma, että ne tahtovat sulaa huoneenlämmössä. Ehkä ne voisi olla valmiina koreissa tms. jääkaapissa ja sitten joku jakaisi ne?
 12. Ollaan ajateltu alustavasti, että häävastaanotto pidettäisiin kodissamme. Olisiko teillä ideoita kuinka kotia saa koristeltua jotenkin järkevästi? Kirjahyllyjä kun ei voi rahdata pois, joten ovatko ne ruman näköisiä häissä? Asumme rivitalossa, asunto on kahdessa kerroksessa. Vieraat viettäisivät siis aikaa alakerrassa sekä pihallamme, vieraita ehkä n. 40, max 50 joten heidän pitäisi mahtua. Miten omasta kodista saa sitten "häänäköisen"?
 13. Mä en myöskään halua häitä, joissa juodaan alkoholia. Kuohuviinilasi per vieras on mielestäni riittävästi. Ruokahäitä tuskin on (suunnitteilla kakku, voileipäkakku-tyyppiset) joten viiniäkään ei tartte. Ehkä boolia voisi ollakin, mutta haluaisin kyllä että vieraat olisi selvin päin juhlassa joten mieluummin ei. Miehen suvun häissä on ollut viinaa, oman sukuni ei, joten kaipa tottumus voi vaikuttaa itelläkin... Budjettimme on lisäksi pieni, joten halvemmallahan päästään ilman viinoja.