Jump to content
Naimisiin.info

Anuliina

Morsian
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Anuliina kaikki viestit

  1. Tässä sekä minun että sulhon vihkisormukset, jotka pujotamme sormiimme vajaan kahden viikon päästä!
  2. Me lähetimme STD-kortit joulukorttien yhteydessä ihan siitä syystä, että olimme pitäneet hääsuunnitelmamme siihen asti salassa. Emme ole kihlautuneet, joten häämme eivät varsinaisesti "olleet odotettavissa". Niinpä halusimme kertoa ihmisille hyvissä ajoin (4 kk ennen) juhlistamme. Virallisen kutsun lähettäminen olisi ollut tuolloin vielä liian aikaista. Kovasti viestiä on kiitelty. Ennakkovaroituksen ansiosta ihmiset ehtivät varata päivän kalenteristaan, ja ulkomailla asuvat vieraat ehtivät hoitaa lentoliput ym. järjestelyt ajoissa.
  3. Samaa teemaa mukaillen näin muutama viikko sitten hääauton, jossa takana teksti: Naimisissa... vai missä se oli?
  4. Kuulin kerran aivan ihastuttavan laulun, jonka sanat menivät suurinpiirtein näin: "Pysty en lupaamaan sulle lailla ruhtinaan, kauniita vaatteita enkä koruja kaulaan, mutta vannon sen, et vuoksi rakkautes, uhmaan vaikka kuolemaa Näen sieluni silmillä kauniin alttarin, ja sinut siellä morsiamenain tietenkin, kun sormuksen sormeesi pujotan, koko maailma vaikenee Sinun rakkauttas vaihtaisi en mä mihinkään, askeleita en ottaisi yksin pimeään, sinun kanssasi elämä niin kaunista on, ja se saa minut itkemään Ja jos meidän tiemme viel kerran erkanee, tiedä että sydämeeni sulle paikan teen, sen sinulle säilytän yksin vain, vuokses vuodatan kyyneleet" san. Sami Jylhä Viimeinen säkeistö ei ehkä ihan sovi, mutta muokkamaalla tästäkin runosta voisi saada ihanan kutsuun
  5. Meillä sisään mennessä Schubertin Ave Maria huilulla ja uruilla soitettuna, ulos tullessa perinteisempi Mendelssohn. Kirkossa "välimusiikkina" haluaisin kuulla Saint-Saensin Joutsenen huilulla ja pianolla soitettuna. Häävalssina tanssimme Nousee päivä, laskee päivä.
  6. Kiitos kaikille hyvistä vinkeistä. Tuo videointiin vetoaminen kuulostaa hyvältä idealta. Jos pyynnön vielä muotoilis jotenkin niin, että siinä on vähän pilkettä silmäkulmassa, mutta se on kuitenkin riittävän tiukka. Ei sit herkkähipiäsimmätkään äitylit ja isit revi heti pelihousuja... Toivotaan, että toimii!
  7. Näin myös meillä! ;D Lisäksi sormus, jonka haluan, on tyylikkäämpi yksinään. Uteluja ja kyselyjä takuulla tulee, mutta so not!
  8. Miten kutsussa voisi mahd. hienotunteisesti esittää, että jos lapset metelöivät kirkossa, ne vietäisiin ulkopuolelle rauhoittumaan? Mua on harmittanut monissa häissä tosi paljon hääparin puolesta, kun herkkä ja koskettava vihkitoimitus/laulu- tai soittoesitys/ Raamatunluku jää vierailta ja ehkä itse hääpariltakin kuulematta huutavien lasten takia. Itselleni olisi itsestäänselvyys viedä itkevä lapsi ulos tai kirkon eteiseen rauhoittumaan, mutta omien kokemusteni perusteella hyvin monet ihmiset eivät kunnioita hääparia tässä asiassa pätkääkään, ja he pitävät lastensa mekkalointia täysin hyväksyttävänä. Mä en halua missään tapauksessa, että vihkitoimitukseni aikana lapset huutaisivat kilpaa papin kanssa. Etenkin, kun h-hetkemme vielä videoidaan. Onko kokemuksia?
×
×
  • Create New...