RedPepper

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

  Never

About RedPepper

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meille tulee Frank Sinatran Fly me to the moon...
 2. Kiitos vastauksestasi ja avartavista linkeistä!! -Kivaa saada hiukan lisäinfoa paikan päällä olleelta! Emme ole vielä varanneet matkaa, mutta Aruba-Barbados-Curacao-akseli tuntuisi houkuttelevimmalta. Olemme kyselleet all inclusive-paketeista, jolloin kaikki ruoat, juomat,lennot,majoitukset ja aktiviteetit kuuluisivat samaan pakettiin. -Ei tarvitsisi sitten enää alkaa nuukailemaan syömisten ja juomisten ja tekemisten kanssa, kun itse matkakin on näemmä aika tyyris... Saa nähdä. Huomenna pitäisi päättää lopullisesti paikasta ja lyödä lukkoon päivämääriä, sillä torstaina pitäisi ilmoittaa pomolle tarvitsemani lomapäivät...Kauhean vaikeaa valita!!! ???
 3. Hep! Onko Arubassa kävijöitä? Minkälaisia kokemuksia? Entä Renaissance Aruba Beach Resort and Casinosta? Entä minkälainen hintataso siellä on? Onko mitään karkeaa arviota, kuinka paljon tarvitsisi käyttörahaa viikon matkalle? Jos ajattelee, että söisi ja joisi "nuukailematta" ja kävisi hiukan katselemassa ympärileen lähistöllä? Entä onko paikka ns. turistirysä vai onko mahdollista tutustua aitoon paikalliseen elämänmenoon? Muuta oleellista...? Kiitos jo etukäteen vastauksistanne!!
 4. Onkohan kukaan ollut Barbadoksella häämatkalla? Olemme katselleet sellaista all inclusive-pakettia (eli kaikki sisältyy hintaan ruoista ja juomista aktiviteetteihin...), joka vaikuttaa aika hyvältä. Paikka sinänsä on aivan outo...Voisiko joku ystävällinen sielu, joka on paikanpäällä ollut, valottaa hieman meitä, millainen paikka Barbados on? Entä onko kokemuksia hotelleista? Minkähänlainen sää siellä on esim. syyskuun puolivälissä....?