tahdon

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About tahdon

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Ja kas kun muutaman muumi-kirjankin piti pästä taas lukemaan... Täyty pitää kiirettä, että ennättää elää, minulla on mennyt niin kovin paljon aikaa hukkaan! - Ti-ti-uu Ruoanlaitosta esimerkiksi voi tulla hyvin jännittävää, jos kuvittelee olevansa haaksirikoutunut! -Mamma Ja kun me siivoamme, leikimme maanjäristystä ja kuvittelemme, että tomu on räjähdysainetta!- Mamma Eikö olekin romanttista ähettää kutsukortti pullopostissa! - Muumipeikko Unohda jo mennyt kamaluus, on edessämme kaikki kauneus ja ihanuus:on meri, jota nähnyt mä en milloinkaan ja kauniit näkinkengät joita poimitaan. - Tuittu Nyytille Nyt lohdutamme toisiamme, emme koskaan enää pelkää. -Tuittu Nyytille Tämä tyttö ei väistä tai elkää missään. Hän juhlii ja riehuu tai on ikävssään. Hän siitä niin tykkää ja siinä on syy. Hän on hurmaava, kiukkuinen, onnekas Myy. - Pikku Myyn laulu - Et kai sinä vain unohda suojella minua? - En toki, en ainakaan niin kauan kun sinä muistutat minua siitä. - Niiskuneiti ja Muumipeikko
 2. Kaikenlaisia ideoita on jo kerätty, mutta taas on monta paria vihitty. Laittakaa komentteja, mitä sulho on omista lahjoista pitänyt. Mä oon edelleen sitä miettiväistä sorttia. Muutama muukin sanoi, että alkaa jo sitä kameraa ja muuta teknistä vempulaa olemaan. mä en tietsikkaa osta, koska mun tekniset kyvyt ei riitä ja näköjään vaan vanha laajenee noilla ulkoisilla kovalevyillä... Vaatteet on vaan hetken ja samoin toi elektroniikka puoli. Joku kirjotti omista painatuksista vaatteissa, ukkomies ja muuta. Ainakin suomi24 kaupasta on joskus saanut tilata alusvaatteita ja muutakin tekstillä, kuvasta en mee sanomaan mitään. Taskumatti olis kiva idea, mut sille ei oo käyttöä. Ihana idea olis kaiverrettu kynä, mutta mytkin saattaa päivässa hukkua monta kynää, joten satsaus siihen = turha. Toisaalta mä alan olla jo aika hyvä etsimään hukkuneita tavaroita : Pähkinä se tais olla, joka mietti special kahvia. Mokkamestarit on ollut kova sana. onko hassua ostaa kahvimylly. semmosesta on puhuttu ja haaveiltu, mut onko taas sarjastamme esineitä, joita ei tuu käytettyä? Haluaisin kuitenkin, että se on jotakin mikä kestää ja on elämässä mukana pidempänkin. Korut on hyviä ja itte tykkään Kalevalasta, mutta pelkään aina, että se on mun maulla ostettu eikä murun... Kylpytakit on, ihanat hajut häitä varten... Apuva! :-? Vinkkejä?!?
 3. Sinellistä saa ainakin vinkkejä, miten tehdä ruusukkeita. toinen paikka, jonka oon kekannut on jotkut kukkakaupat. Koko auton koristeluita saa siis ostettua, kukilla tai ilman. Lastunauhoja ja muitakin koristeluun käytettäviä nauhoja saa kukkakauppiaila ja ainakin vantaan backaksessa oli jos jonkinlaista nauhaa. Tiimariakaan ei pidä ylenkatsoa
 4. Hei vaan kaikille! Mä oon ikäänkuin taas myöhässä. Hirmuisesti jo morsioita ilmoittautuu ja hääpäivä vuodelle 2008! Juhlimme siis elokuussa 07 Mun juuret on Pohjanmaalla ja suku kanssa, joten häitä vietetään siellä. Mennään hyvin perinteisesti Törnävän kirkolla ja Marttilan tallilla. Musta on mukava, että molempien historia on aikaisemmin ollut jotain muuta, ruutimakasiini ja hevostalli. Vähän jänskää kaikki järjestelyt kun tehdään niitä näin etelän suunnasta. Millaisia kokemuksia on ollut Marttilan tallin häistä? Onko ruoka ollut hyvää ja riittävästi? Väritykseltään se on aika tumma paikka, olisko koristuksiin vaaleita/violetteja ideoita? Onnea kaikille morsmaikuille Pohojammaan suuntaan!
 5. Täytyy myöntää, että muumit on nyt jopa vielä parempia kuin silloin pienenä... Tuntuu, että karkkien kanssa voisi sopia muutama muumilausahdus, joten korjailen parhaimpia päältä. (kuin vadelmia kermakakusta! ;-)) Kiitokset kaikille muumeja keräilleille!