Jump to content
Naimisiin.info

IINA1971

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • MSN
    IINUSKA
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Paikkakunta
    Merksem

IINA1971's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Eikait ne miehet oikein kestä tälläsia kovin pitkään ? :
  2. No jopa oli rumasti ja ajattelemattomasti sanottu kertakaikkiaan.Naimisiinhan mennään Rakkauden takia,eikä sen takia että halutaan näyttää koko suvulle jotakin.Ja minusta kanssa tuo kommentti,jota meillekin on sanottu : " että oletteko pieniin pâin,kun naimisiin menette " tai sitten tämä on kanssa aivan kauhea,jota olen sukulaisiltani kuullut,että : " miksi taas yksi pariskunta lisää ero tilastoja kaunistamaan ? " :'( Mutta olen aivan samaa mieltä,älä anna typerien ihmisten loukata ja laskea Teidän suunnitteluja omien häittenne suhteen.Se on Teidän päivânne ja vain Te tiedätte,miksi haluatte naimisiin.Sulkekaa korvat kaiken maailman typeryyksilta,itsekin oeln alkanut tekemäân niin ja kummasti on auttanut. Tsemppiä ja voimia Teille !
  3. Meillä tulee maistraatissa kysymykset kyllä pelkästään flaamin kielellä,mutta kirkossa Siunaamisen halusin kyllä myös Suomen kielellä,eli siis menee varmaan niin,että ensiksi kysytään Suomeksi ja sitten sama flaamiksi ? Ja tulkeille tottakai kaikki hyvissä ajoin,jos heitä tarvitsemme.Toisaalta olemme myös ajatelleet,että vieraat saavat puhua englantia keskenään ja ainahan joku voi kääntää Suomeksi,kun kaikki omat sukulaiseni eivät puhu muuta kuin Suomea. Olisi ainakin halvempaa.!
  4. Meille tulossa siviilivihkiminen ensiksi ja se menee kyllä kokonaan flaamin kielellä.Sitten kirkossa Siunaus,joka menee Suomi-flaami kielellä,näin ainakin olemme ajatelleet. Kotona puhumme flaami-englanti linjalla.Kovasti yritän lisää oppia,nyt ainakin on kannustusta siihen.
  5. Tulin takas ja yhä ihmettelen hintoja,kuinka voi olla niin kallista kaikki paprusodat ?
  6. Uutta tulee olemaan hääpuku, lainattua tulee olemaan siskon kaulakoru vanhaa tulee olemaan äidin rannekoru sinistä tulee olemaan sukkanauhassa
  7. Tietää,eikä välitä enää.Ei jaksa enää kiinnostua,koska mun pitäisi kaikki tulkata hänelle. ;D
×
×
  • Create New...