Jump to content
Naimisiin.info

Bride2008

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Bride2008 kaikki viestit

  1. Minäkin olen lähempänä 35 mennessäni naimisiin ensi vuonna, mutta sulhaseni on 4 vuotta nuorempi. Jos olisin mennyt nuorempana naimisiin minut olisi varmaan vihitty kirkossakin, mutta enää emme kumpikaan siihen kuulu ja hyvä niin. Puvusta en vielä tarkemmin tiedä kuin että koko valkoinen röyhelömekko se ei ole. Olen aina pukeutunut näyttävästi ja aion jatkaa linjaa häissänikin, mutta nyt kiinnitän enemmän huomiota puvun tyylikkyyteen ja miten se korostaa vartaloni parhaita puolia kuin jos olisin nuorempana avioitunut. Eli voisi sanoa että pukeudun kuin Linnan juhliin. En koe itseäni mitenkään vanhaksi tai keski-ikäiseksi enkä ennen tämän ketjun lukemista tullut ajatelleeksikaan, että jollain olisi ikä ongelma häiden suhteen. Meidän häissä kyllä myös pidetään muutama asiallinen leikki, joka ei piinaa yleisöä liikaa, koska periaatteemme on että pitää olla hauskaa ja sen verran lapsenmieltä ja huumoria on sukulaisilla, ettei se ole haudanvakavaa esiintyä koko porukalle. Vihkiminen on siviilivihkiminen, mutta sen tarkemmin emme vielä tiedä eikä me isolla porukalla juhlita, mutta periaatteeni on, että jos juhlat pidetään niin pidetään kunnolla niillä avuin kuin on käytettävissä. Eli minusta tuntuisi ihan turhalta ajatella ettei häissään kolmekymppisenä voisi enää pukeutua hienosti ja näyttää morsiammelta pelkästään iän takia tai että juhlia täytyisi muuttaa sen takia jotenkin. Luulen, että juhlat ovat joka tapauksessa erilaiset eri ikäisillä eikä siihen tarvitse erityisesti huomiota kiinnittää vaan minulla se tulee automaattisesti, enhän halua enää samoja asiota kuin nuorempana.
  2. Bride2008

    Kaaso raskaana

    Kylläpä täällä vouhotetaan turhasta. Ilmeisesti täällä on paljon supernuoria morsiammia, koska minä vanhus en jaksa moisilla raskausasioilla päätäni vaivata, koska on erittäin todennäköistä että 3/4 kaasoehdokkaastani on todellakin raskaana ties kuinka monennen kerran häitteni aikaan. Eikä se haittaa minua yhtään, koska en ensinnäkään aio kaasojani turhilla kampaajareissuilla ja muilla ei välttämättömillä kuskaushommilla rasittaa tai hääpäivän ohjelmalla ja valmisteluilla. Hääleikitkin valitsen itse ja kaikki halukkaat ystäväni auttavat niiden läpi viemisessä, mutta mitään ehtoja tai "bestispakkoja" en ole asettanut. Raskaus on osa elämää, useimpien edessä joskus ja ystäväpiirin on se silloin hyväksyttävä ja ymmärrettävä. Järjestelijäksi on varmaan jokaisella monta hyvää ystäehdokasta ei se nyt voi yhdestä tai kahdesta olla kiinni ja hauskempaa siitä minusta tulee, jos useampi kaveri suunnittelee esim. jokainen yhden leikin. P.s jos ei morsian pääse itse hääaamuna kampaajalle omin voimin, niin hän varmaan käyttää kuljettajaa sitten arkiaamuisinkin töihin mennessään!
  3. Bride2008

    Karaoke?

    Onkohan kukaan laulanut karaokea häissään tai järjestänyt musiikka sillä periaatteella? Haluaisin tietää miten olitte sen organisoineet, käytittekö oikein karaokevetäjää vai omia konsteja?
×
×
  • Create New...