KAMI1

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä KAMI1

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Mä olen aika samoilla linjoilla kun monet muutkin. Eli mun mielestä ei ole häpeä lähettää kutsuja kakkosluokassa.. Säästö ei tosin ole huima, mutta säästö se on pienikin säästä Toisaalta itselleni merkitsee melko paljon postimerkin ulkonäkö. Itseaskartelemiin kutsuihin ja kuoriin on nähty niin paljon vaivaa että en halua "pilata" tyyliä ihan eri värisellä tai tyylisellä merkillä. Voi olla naurettavaa, mutta itse kiinnitän usein tällaisiin pieniin aisioihin huomiota. :
  2. En ehtinyt kaikkia kommenteja lukea alusta loppuun, mutta laitan tänne nyt tämän meidänkin "erikoisuuden" Me nimittäin askertelemme hääkarkkien sijasta jääkaappimagneetit. Edstä ne ovat pelkistetyt, neutraalit ja tietenkin teemaväreihin sopivat ;D Takana on sitten meidän nimikirjaimet ja päivämäärä. Hintaakaan ei tullut kuin pari senttia enemmän/kpl verrattuna aluksi mietittyihin hääkarkkeihin + rasioihin
  3. Me lähdemme viikko häiden jälkeen Azoreille!! Matkakohteen valintaan vaikutti se että azorit ei ole vielä mikään massaturismikohde. Siellä on mahdollisuus hyvinkin erilaisiin aktiviteetteihin ja erityisesti molempia kiinnostaa valassafarit ja muutenkin luontoon ja saareen tutustuminen omatoimisesti!!