Jump to content
Naimisiin.info

fanni-81

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    espoo

fanni-81's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. fanni-81

    Vainoharhaisuus

    Mulla kans alkaa hiipiä jännitys puseron alle... Vaikka häihin onkin vielä yli kolme kuukautta, tiedän, ettei polttairini oo ainakaan heinäkuussa, kun toinen kaasoni on reissussa. Jäljelle jäävät siis ens viikolla alkava toukokuu sekä kesäkuu, josta juhannus vie yhden viikonlopun vielä pois. Apuva! Sitä paitsi aina kun ollaan viimeisten parin kuukauden aikana nähty tyttöporukalla, on muut supatelleet jotain ja järjestelleet tapaamisia, joihin mua ei oo kutsuttu jne... Avauduin niille viimeks, että kauheinta musta on tietämättömyydessä se, etten oo ehkä kosmeettisesti valmistautunu päivään. Kuvitelkaa morsian, jonka säärikarvat, tai vielä pahempaa, bikiniraja rehottaa jonkun tylliunelman läpi, aaargh! Toi on siis semmonen juttu, mistä mun pitää ruveta pitämään extrahuolta ;D Vaikka porukka lupasikin ottaa sen huomioon asuvalinnoissaan ym. Meikistä ja vaatteista ei oo niin väliks, koska luulen, etten saa kuitenkaan niitä ite päättää Toisaalta odotan polttareitani kovasti, toisaalta melkein pelottaa!
  2. fanni-81

    Taikataikina

    Kuinka kauan esineet säilyy kuivumisen jälkeen? Rupeavatko siis hilseilemään/murenemaan tai muuten muuttamaan muotoaan? Kuinka paljon ennen häitä kannattaa siis koristeet tehdä? Kiitos!
  3. fanni-81

    Kangasalan pirtti

    Oltiin sulkin veljen häissä viime kesänä Kangasalan pirtissä. Paikka on tosi siisti ja tilava, niissä häissä oli noin sata ihmistä, pöydät mahtu hyvin ja paria niistä siirrettiin, kun aloitettiin tanssi. Mut tää emäntä alkaakin olla jo surullisen kuuluisa sopimuksen muuttamisesta ja epäystävällisyydestä! Näillä kans oltiin ensin sovittu astioiden ja siivouksen kuulumisesta vuokraan ja sit yhtäkkiä pari viikkoa ennen häitä niistä pitikin pulittaa lisää! Hyvä kikka sinänsä, ku eihän siinä vaiheessa kukaan enää voi muuallekaan lähteä. Mut siis neuvon teitä: LAITTAKAA KAIKKI PAPERILLE SAMAN TIEN, MITÄ EMÄNNÄN KANSSA SOVITTE!!! Paikkana pirtti on loistava sisä- ja ulkotiloiltaan sekä sijainniltaan.
  4. fanni-81

    Espoo

    :-XHeippa! :-XAlttarille astelemme Espoon vanhassa kirkossa ja juhlat ovat Furuhedissä Kirkkonummella.
×
×
  • Create New...