Emmuliini

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Emmuliini

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Paikkakunta
    Kouvola
  1. Myöskin säästölinjalla...Ainakin auto saadaan mun vanhemmilta ja nakitetaan joku sitä ajamaan, bändin muodostaa sukulaismiehet, molempien puvut vuokrataan, kortit ja muut pikkusälät askarrellaan itse, äiti tekee kukka-asetelmat jne. Löytyyhän noita. Vielä on aikaa miettiä mistä pihistää.
  2. Minäkin ajattelin (samoin mies) ennen, että ei lapsia ennen naimisiin menoa ja eikä myöskään, ennen kuin koulut on loppuun käyty. Tässä sitä kuitenkin nyt ollaan..vauva tulossa tämän vuoden lopulla ja häät ens kesänä..molemmat myös valmistutaan ensi keväänä. Mutta ei haittaa vaikka vähän "väärässä" järjestyksessä asiat meneekin..
  3. Meilläkin kihlasormus pysyy miehellä..on vielä niin uusi ja kiiltävä, että mitäpä sitä vaihtamaan. Sai mies ottaa mielensä mukaan suht.paksun sormuksen, ja tungostahan siinä tulee jos on enemmän sormuksia...sormi loppuu kesken ;D
  4. On se minunkin tuleva anoppi todella raivostuttava! Kun ilmotettiin, että mennään naimisiin, niin ensimmäinen kysymys anopilta oli, että "maksaako teidän vanhemmat?". Sit perään hirvee lista ihmisistä ketä pitää kutsua..joita edes sulhanen ei oo nähny koskaan. Eikä pennin rahaa tipu...
  5. Ihanaa, että muutkin on sitä mieltä, että ei strippareita...Luulin jo olevani turhasta nipottava akka, mut en sit varmaan ookkaan. En minäkään halua sulhoni polttareiden takapuolen ketkuttelijoita..jotain vähän erilaista sais kyllä löytyä sekä bestmanin ja kaason mielikuvituksista, kun alastonta kroppaa..