Jump to content
Naimisiin.info

Huhtikuu

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Huhtikuu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Elli-05!! Kertoisitko vielä jotain Haiharan kartanon tunnelmasta talvijuhlissa? Saiko päällystakit kivasti jonnekin, oliko valaistus ok jne.
  2. Onko tuoreita kokemuksia Haiharan kartanosta?? Lueskelin kaikki mitä aiemmin oli kirjoitettu mutta lisää kokemuksia kapaisin. Onko totta, että paikan pitää olla seuraavana päivänä klo 8 tiptop? Menee aamuyö siis siivotessa... Pienelle porukalle tilaa etsiville suosittelisin Villa Sofiaa Tammelassa. Hlö maksimi suositus 60 hlö. Todella hieno tila, harmi vain että meille ihan liian pieni.
  3. Onko kokemuksia seuraavista paikoista: Pellava, Hatanpään kartano, Villa Sofia, Koskiwerstas ja Urku? Olen lueskellut vanhoja viestejä mutta kaipaisin tuoreampia kokemuksia lähinnä tilajärjestelyistä ja ruoista! Pellavaa ja Koskiwerstasta en ole vielä käynyt katsomassa, mutta kuvissa näyttävät hyviltä. Fredrikalle kysymys: Onko sinusta Pellava sopivan kokoinen 70 hlölle kun maksimi määrä on muistaakseni 130? Ettei ole liian tyhjää? Komediateatterin juhlasali tuntui vähän liian isolta nimittäin. Meille tulee 70-80 vierasta. Itselläni on kokemusta häävieraanaolosta Suomalaisesta Klubista, Laternasta, Lempäälän manttaalitalosta ja Sääksmäen Kelhistä, jos joku kaipaa kommenttia.
×
×
  • Create New...