Minttuli

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Minttuli

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Itse valitsin kassokseni siskoni... tein päätöksen tavallaan velvollisuudentunnosta. Ja nyt hieman kaduttaa. Siskoni on kontrollifriikki ja herneitä menee nenään puolin ja toisin näin häiden alla. ongelma on se, että olen luonteeltani aika kiltti en haluaisi loukata ketään. Joten en hänellekkään uskolla aina sanoa mitä mieltä olen. Paras ystäväni on ns. kakkoskaaso mutta sydämessäni ykköskaaso. Hän hoitaa asioita, askertelee ja mikä tärkeintä kuuntelee ja tukee hysteeristä morsianta. Ilman häntä olisin jo kolkuttamassa Kellokosken portteja. Vinkkinä kaikille kaason valitsijoille; valitkaa sellainen ihminen jonka kanssa voitte puhua asiasta kuin asiasta. Älkää valitko ketään vain sen vuoksi, että koette velvollisuudeksenne pyytää juuri häntä.
 2. www.krabi-photos.com siellä voit käydä fiilistelemässä! Me lähdetään Ao Nangiin joulukuussa. Kuulemma on mahtava paikka ja kuvat kertookin paljon!
 3. Ikävää, että muillakin on asiasta kokemuksia. Häät on ensi kuussa ja kun viime vuonna kerroimme niin vanhempani eivät reagoineet mitenkään. Olen monet itkut itkenut asian takia. Äitini on pessimisti pahimmasta päästä ja jonka periaate on että "mitäs nyt tollasia juhlia tarvitsee järjestää, kun minäkään en kunnon juhlia saanut". Siskoni on kaaso joka ei myöskään ole häistämme innoissaan. Yritän pitää aika matalaa profiilia koska en halua kuulla ikäviä ja kateellisia kommentteja! On aika rankkaa ollut sillä itse haluisin huutaa koko maailmalle kuinka ihanaa on mennä naimisiin miehen kanssa jota rakastan ja tavallaan joudun pidättelemään tunteini. Toisaalta olen aivan eri maata kuin perheeni, he ei näytä tunteitaan kun taas minä itken ja nauran yhtä helposti. Meillä tosiaan on häät kuukauden päästä ja äiti ei vieläkään kysele suunnitelmista, enkä minäkään halua kertoa.
 4. Olen ollut Lehmonkärjessä kaksi kertaa kavereiden häitä juhlimassa. Kiva paikka. Ekoissa häissä oli n.120 vierasta ja kaikki mahtui "pääsaliin" toisissa häissä oli 150 vierasta ja ahdasta oli. Tanssipaviljonki on ihana, bändille oma paikka. Kauhean kaunis rakennus ei ole, mutta miljöö on upea! Ja paikan päällä saa mahtavia hääkuvia! Niin ja mökkejä vaikka kuinka paljon joissa vieraat ja hääpari voi majoittua! Onko kellään kokemusta Herralan Seurojen talosta? On kuulemma halpa ja n. 100 vierasta mahtuu.
 5. Mä olen ollut kreetalla parivuotta sitten ja suosittelen lämpimästi. Platanias on mukava paikka mutta menkää ihmeessä Haniassa käymään, vanha kaupunki ja satama on ihania. Ihmiset ystävällisiä ja kertaakaan ei tullu sellaista oloa, että tarjoilijat yms yrittäis huijata. Me ollaan menossa naimisiin ensi vuonna ja ollaan mietitty Thaimaata ja muita kaukokohteita. Mutta voi olla että päädytään jollekkin Kreikan saarelle. Vinkki: Hanian satamasta lähtee laivoja risteilyille, samat laivat joita matkanjärjestäjät käyttää. Järjestäjien retket on tuplahintaisi. Me käytiin sellaisella retkellä jossa saatiin sukellella yms. Maksoi jotain 20 euroa ku järjestäjä pyysi 50 euroa. Joihinkin kuuluu jopa ruoka. Samoin kun Haniasta tehdään retkiä Santoriniin, paikalliselta kun matkan ostaa maksoi jotain 70 euroa kun järjestäjä oli tuplannu hinnan. Ihana paikka!
 6. Meillä luki justiinsa naiut, koska Just married tuntui niin kliseiseltä.