Jump to content
Naimisiin.info

pebbles

Rouva
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    helsinki

pebbles's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Me ihastuttiin kanssa paikkaan aivan älyttömästi. Ihanan idyllin lisäksi hehkutan edelleen uskomattoman ystävällistä henkilökuntaa. Tehtiin lopullinen varaus ja samalla sanoivat hoitaneensa häitä jo kahdeksan vuotta ja jos tulee kysyttävää ihan mistä vaan aiheeseen liittyvästä, niin heille voi soitella ja neuvovat mielellään. Vielä ei tietysti tule mitään mieleen,mutta varmaan sitten lähempänä häitä. Kam Jok: meillä on häät 11.8.07 eli hiukan teidän jälkeen. Me mietittiin kanssa siviilivihkimistä pihalla, mutta sulho halusi lopulta kuitenkin kirkkohäät..
  2. pebbles

    Mikä miestä häissä kiinnostaa?

    Meillä mies on yhtä kiinnostunut häistä kuin minäkin. Itseasiassa tämä morsian joutuu liittyään kirkkoon, koska sulho haluaa ehdottomasti kirkkohäät.. Askartelut ja muut puolestaan ei kiinnosta oikein kumpaakaan, eli ainakaan hääkarkkeja ei tule ja "pakollisissa" askarteluissa (kutsut ja paikkakortit) pyritään selviämään mahdollisimman helpolla.
  3. pebbles

    Kreikan Parga

    Me ollaan oltu sulhon kanssa Pargassa pari kertaa, eikä ole muuta kuin positiivista sanottavaa. Kaunis, viihtyisä. Kaikille kaikkea: rantabaareja, muutama menomesta, mutta muuten rauhallinen paikka. No joo, tän mun kirjoituksen pointti oli vinkata menemään www.kreikka.net -sivuille. Keskustelufoorumista löytyy varmasti kaikki mitä kukaan, koskaan on ollut Pargasta mieltä!! pebbles
  4. Meidän häät pidetään Söderkullan kartanossa, jonne muistaakseni mahtuu 130 henkilöä. Meillä tulee tosin olemaan vain noin 80 vierasta... Paikka on todella kaunis, idyllinen ja tyylikäs. Lisäksi hlökunta on kokenutta ja ystävällistä. Suosittelen!
  5. Aamen. Veikkaan, että anoppi saa päivän aikana suhteellisen paljon negatiivista huomiota...
  6. Mua kosittiin Tapaninpäivänä. Mies kertoi myöhemmin, että oli suunnitellut kosimista jo monta kuukautta, mutta halusi kosia jouluna, koska tiesi sen olevan mun lemppariaika vuodesta.. aika söpöö.
  7. Me ei valitettavasti mennä, vaikka itse haluaisinkin. Minä haluaisin pienet ja tyylikkäät häät, mutta sulhasen suurin toive/vaatimus on sukuhäät.. Niitä tässä kai sitten on ruvettava vähitellen suunnittelemaan...
  8. joo, mulle on kanssa moneen kertaan jo todettu, et "sä kai ny sit liityt takas kirkkoon?". Mmmm, no ihan varmaan en! Toinen mikä ärsyttää on just toi VAIN siviilivihkiminen, mä haluan ainaki häämarssin ja jonkun ihanan seremonian, mutta ajatuskin virsistä ja rukouksista jne. saa karvat pystyyn. Ilmeisesti tässä maassa käsitys on, että kauniit häät saa vain jos on uskovainen.. Ykskin kaveri oli sitä mieltä, ettei mulls voi olla kaasoa, koska ei mennä kirkossa naimisiin!! Say what?? No onneks itse tiedän, ettei asiat taida olla ihan näin... hih. Anoppi ei tosin vielä tiedä, ettei tuu kirkkohäitä. Saa nähdä kaatuuko meidän hyvät välit tähän..?
×
×
  • Create New...