Jump to content
Naimisiin.info

miss silver-pink

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän miss silver-pink kaikki viestit

  1. Kiitos Erya! Olen saanut onneksi purkaa pahaaa mieltäni kaasoille ja äidilleni! Kyllä meille ihanat häät tulee!
  2. Mun anoppi on oikeesti niin kauhee, että voisin taas itkeä kaikkea sitä mielipahaa, mitä se minulle aiheuttaa! :'( Kopioin eräästä toisesta keskustelusta, kun en enää jaksa kirjoittaa: Mies kysyi tänään äidiltään (40v) voisiko hän huolehtia pikkutytöstämme meidän hääyön ajan. Anoppi oli vastannut, ettei oikein tiedä ja kysynyt miksi me ei voida olla tytön kanssa! Anoppi olettaa myös, että minun äitini (54v) järjestelee meidän häitä, leipoo ja tekee sinne ruokia ja lähtee juhlasta viimeistään kymmeneltä hoitamaan lastamme! Ja meidän mielestämme ihmiset (äitini ja kaasot), jotka tekevät niin paljon työtä häiden vuoksi saavat rentoutua ja nauttia juhlasta! Argh! Ja kun mieheni oli lopettanut puhelun äitinsä kanssa, soitti miehen isä ja kysyi joko mieheni on tehnyt AVIOEHDON!!!! Missään prkl:n välissä emme ole aikoneet tehdä avioehtoa (perintöjä koskevasta vähän puhuttiin, muttei meidän KODISTA)!!! Mitä ihmettä se sille nihilistille kuuluu onko meillä avioehto vai ei! Voiko kutsujen perumisia tehdä?Nyt aloin vakavasti sitä miettimään... Tähän vielä selvennystä, äidilläni on niska kamalassa kunnossa. Hän ei juuri voi päätään kääntää, eikä lääkäri voi asialle muuta kuin ehdottaa lopullista niskan jäykistämistä! Silti äitini haluaa, että yhdessä teemme meille 4-kerroksisen kakun (taitoa vaativia mokkakakkuja ja mieheni lempparia mansikkakakkua) ja tekee lasten pöytään lihapullat ja iltapalaksi kinkkupiirakkaa. Yritän toppuutella äitiäni, mutta hän haluaa auttaa! Anoppini ei ole puolella sanalla kysynyt voiko olla avuksi (ei tarvitse olla, mutta miten hyvä mieli meille tulisi jos edes kysyisi). Anoppi haluaa olla mummo vain silloin kun hän itse sitä haluaa. Äitini on kyllä monesti tarjoutunut lapsenvahdiksi, mutta siihen en aio suostua, sillä haluan äitini juhlivan (hän juhli viimeksi vuonna 2004 veljeni häissä) ja toisen siskoni häissä hän tarjoutui tyttöämme hoitamaan. Olen taas ihan rikki ääliö-appivanhempien takia. Tiedän, etteivät he haluaisi meidän menevän naimisiin, olenhan vain tavallinen duunari-vanhempien kasvattama huonosti kouluttautunut tyttö (yo ja 2 ammattia), joka ehdottomasti haluaa naimisiin vain miehen vanhempien omaisuuden takia. PASKAA! >
  3. Ilmeisesti meikkaajasi on kovin varma itsestään, testaili vain kasvoillesi millaiset värit sinulle sopivat! Väärin hän teki siinä, ettei kertonut (jos näin varma on), että aikoo vain "koemeikissä" etsiä oikeat värit ja rajauksen tyylin! Toivottavasti hänellä siis on vahva visio tulevasta meikistä ja kampauksesta! Itse huomaan tuttujen hiuksia leikatessa, etten edes kysyä mitä he haluavat, sillä itsellä on jo mielessä kuva millaiset hiukset heille sopivat!
  4. Muisto kimpussa Joskus käy niin, että itselle tärkeä läheinen ihminen ei syystä tai toisesta ole mukana hääpäivässä. Tällöin ehkä haluat hänet kuitenkin mukaasi vihkimiseen ja juhlaankin.. Yksi tapa on laittaa läheisesi kuva pieneen amulettiin, kiinnittää se ketjuun tai nauhaan ja kiinnittää tuo amuletti kimppun varsiosaan. Tällainen löytyi amoriini.comista ja minusta tämä on todella kaunis ajatus!
  5. Häämeikin kuuluu olla raikas ja pohja kevyt ja kuultava! Käy jostain asiantuntevasta liikkeestä ostamassa ohut meikkivoide, joka sopii ihollesi! Onko ihosi helposti rasvoittuva vai enempi kuiva? Jos iho on rasvainen, täytyy meikkivoiteen olla hieman paksumpi ja öljypohjainen, jotta se pysyy. Mutta se ei siltikään tarkoita paksua pakkelikerrosta! Jos nyt hieman mainostan, niin esimerkiksi Lumenelta löytyy oikein hyviä kevyitä meikkivoiteita! Valitse meikkivoide myyjän kanssa vain hieman ennen häitä, niiin saat oikean sävyisen pohjan! Voit ihan hyvin sanoa meikkajallesi, että hankit ihollesi paremmin sopivan meikkivoiteen! Olet päivän prinsessa ja saat vaatia itsellesi upean meikin! Pahus, vaikka kuinka tarkistin oikein kirjoituksen, silti kirovireitä löytyi...
  6. miss silver-pink

    Kajaani

    Täällä myös Kajaanin morsian, suuri päivä 19.8. Häämusikkeja kävin myös kuuntelemassa, vain muutama mun mieleeni... Vähän harmittaa, kun kirkossa laulettavassa kappaleessa on oltava hengellinen sisältö, mun yksi kaaso osaa ihanasti laulaa, ja lupasi esiintyä meidän häissä.
×
×
  • Create New...