Jump to content
Naimisiin.info

Abrus

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Abrus's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Jos tietyt asiat ovat tärkeitä, ovatko ne niin tärkeitä, että ne kannattaa lavastaa, jos on pelko siitä, että ne jäävät muuten saamatta? Ja onko sellainen suhde, jossa lavastetaan vuorosanat toisen suuhun, mikään parisuhde. Eikö se vaikuta enemmän jonkinmoiselta hyväksikäyttösuhteelta?
  2. Minkä ihmeen takia miesten pitäisi alistua tässä hääasiassa kaikkeen? Eivät häät ole mikään tilaisuus, jossa mies tuomitaan vankeuteen tai orjuuteen! Jos on, niin morsian on väärä. Kaikkien sulhasten lienee syytä tarkistaa vaikka omin käsin, mitä housuissa heiluu ja esittää selkeästi, mitä häihinsä haluaa sen oikean morsiamen lisäksi.
  3. Kun näyttää monissa tapauksissa olevan niin, että sulhanen ei saa valita itselleen bestmania, kannattaa koittaa pitää mielessä, että sulhanen saa viimekädessä kuitenkin aina valita morsiamensa. Tai olla valitsematta. Voi nimittäin käydä niin, että sulhanen hoksaa yhtäkkiä kesken vimmaisten häävalmisteluiden, että hän ei saa päättää mistään, mikä liittyy häihin. Ja jos hän on fiksu, hän tajuaa, että on suuri riski, että hän ei saa häiden jälkeenkään päättää mistään. Ja sitten voi olla, että hän ottaa ja häipyy (jos sattuu olemaan fiksu).
  4. Abrus

    Mikä miestä häissä kiinnostaa?

    ^En, vaan siksi, että haluan sinut vaimokseni.
  5. Abrus

    Mikä miestä häissä kiinnostaa?

    Morsian kiinnostaa.
  6. Hermoja yritetään säästää.
×
×
  • Create New...