adelheid2

Aktiivijäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About adelheid2

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Todella ohuenkin kankaan saa tuettua, niin että näyttää hyvältä. Jollei riitä yksi kerros tukikangasta, niin sitten vielä toinen tai tarvittaessa kolmaskin.
 2. Eliisa, Punaisesta Langasta löytyy jousiteräsluuvannetta (muistaakseni oli tuon niminen...) vaikkei erikseen nettisivuilla mainitakaan. Olen itse tilannut sieltä ihan sähköpostilla ja saannut toimituksen postin välityksellä hieman kauemmaskin. Aivan tajuttoman hyvää palvelua!!!
 3. Aivan mahtavia tilannekuvia:
 4. Jos juhlissa on pukukoodi, ei pitäisi olla ainakaan epäselvää vieraille miten pukeutua ja samalla koodi selvittää myös kuinka "hienot" juhlat on tiedossa ja osaa toivon mukaan käyttäytyä sen mukaan. Pukukoodista ja etiketistä saa nykyään tosi helposti tietoa "taviksetkin", tarvitsee vaan vaivautua joko nettiin taikka kirjastoon.
 5. Joo, tossa reunojen polttamisessa tosiaan kannattaa vetää se liekki nimenomaan kankaan vierestä, ei koskettaa itse kankaaseen Ja testata eka!
 6. Mulle ei kanssa tuu kaasoa, vaan BESTMAN! Yksinkertaisesti siitä syystä että olen läheisempi veljeni kanssa kuin kenenkään naispuolisen ystävän. Veljeni tulee myös toimimaan todistajana maistraatissa.
 7. Tekokuituisten kankaiden reunat voi sulattaa polttamalla. Sytkärillä vetää nopeasti reunan vierestä. - Elävämmän reunan saa kun tahalteen liikuttaa liekkiä epätasaisesti.
 8. Kotipaikkakunnalla yksissä häissä oli tehty pöytäkoristeet kypäristä niin että niitten ympärille oli solmittu kukkaseppeleet. Palomiehet pistivät pystyyn kunniakujan kirkon ulkopuolella oli pojilla kiire hypätä haalareihin kun ryntäsivät kirkosta ulos (haalarit oli aseteltu valmiiksi ennen sisälle menoa) ja itse kunniakuja muodostui palokirveistä - koko tapahtuma oli kaikille vieraille yllätys! Itse juhlissa palomiehet, taas niissä haalareissaan, ryöstivät sulhasen takaisin ja morsiamen tehtävänä oli hypätä narua palomiesvehkeet päällä (saappaat, haalarit, kypärät jne.) saadakseen miehensä takaisin, ja hyppynaruna toimi paloletku jota saivat pyörittää morsiusneidot... siitä riitti hauskaa koko porukalle. Mutten tiiä onko nää kuinka perinteisiä juttuja...
 9. Serkku pistettin viime kesänä piirtämään tuore vaimonsa ja tehtävä oli nimenomaan kuva kyseisenä päivänä. Ja oli kyllä katsnonut vaimoaan tarkkaan, kaikki puvun yksityiskohdatkin oli mukana!
 10. Vauva + sukunimi on musta tosi ihana idea!
 11. Kyseinen henkilö voi kaiketi olla varma siitä, että selän takana supistaan... Kukaan ei oikeasti voi olla niin tietämätön ettei ymmärtäisi kuinka sopimatonta on kilpailla morsiamen puvun kanssa.