Jump to content
Naimisiin.info

adelheid2

Aktiivijäsen
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by adelheid2

  1. Jos juhlissa on pukukoodi, ei pitäisi olla ainakaan epäselvää vieraille miten pukeutua ja samalla koodi selvittää myös kuinka "hienot" juhlat on tiedossa ja osaa toivon mukaan käyttäytyä sen mukaan.

    Pukukoodista ja etiketistä saa nykyään tosi helposti tietoa "taviksetkin", tarvitsee vaan vaivautua joko nettiin taikka kirjastoon.

  2. Kotipaikkakunnalla yksissä häissä oli tehty pöytäkoristeet kypäristä niin että niitten ympärille oli solmittu kukkaseppeleet. Palomiehet pistivät pystyyn kunniakujan kirkon ulkopuolella :) oli pojilla kiire hypätä haalareihin kun ryntäsivät kirkosta ulos (haalarit oli aseteltu valmiiksi ennen sisälle menoa) ja itse kunniakuja muodostui palokirveistä - koko tapahtuma oli kaikille vieraille yllätys!

    Itse juhlissa palomiehet, taas niissä haalareissaan, ryöstivät sulhasen takaisin ja morsiamen tehtävänä oli hypätä narua palomiesvehkeet päällä (saappaat, haalarit, kypärät jne.) saadakseen miehensä takaisin, ja hyppynaruna toimi paloletku jota saivat pyörittää morsiusneidot... siitä riitti hauskaa koko porukalle.

    Mutten tiiä onko nää kuinka perinteisiä juttuja...

×
×
  • Create New...