Jump to content
Naimisiin.info

S.R

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Vantaa

S.R's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. S.R

    Vantaa

    Olisko jotain vinkkejä paikoista jossa olis kappeli ja juhkapaikka samassa pihapiirissä? Puotilan kappeli olis, mutta se on menossa remonttiin (joka kestää n. 4kk), mutta jos siellä ilmeneeki jotain isompaa niin en tiedä uskaltaako sen varaan laskee.. Pk-seudulta siis tarvis kappelia ja juhlapaikkaa. Jossei sopivaa löydy niin sit joku kartano olis kiva juhlapaikka.
  2. S.R

    Kaason ikä

    Mun kaaso on häissä sitten 25v. Mun mielestä sillä iällä ei oo väliä, vaan sillä että kaaso on itelle se oikea henkilö tähän tehtävään.
  3. S.R

    Ryöstäminen

    Kaikissa häissä jossa mä oon ollu, niin jompikumpi on aina ryöstetty. Sit sen toisen on pitäny keksiä joku loru/runo/laulu jotta saa kultansa takaisin. Meidän häissä ryöstöä EI tuu oleen. Se pilais koko tunnelman, koska ei vaan oo "meidän juttu". Asia on myös tehty selväks kaasolle ja bestmannillekkin jo. 8-)
  4. Yks on tällähetkellä. Mutta mietin vielä että tarvisinkohan toisenkin. Kun kaaso asuu Tampereella ja häät pidetään täällä pk-seudulla. Joten joku avustaja täällä päässäkin olis hyvä olla. Kaveri kun ei Treltä ihan joka käänteessä voi lähtee meille. ;D Vaikka lupas kyllä yrittää ahkerasti käydä meidän luona että saadaan "palaveerata" kunnolla ja jakaa vastuuta.
  5. Mä soitin ja kerroin että ollaan menty kihloihin. Sitten lopuks kysyin vielä että haluaako hän olla kaasona, kunhan saadaan hääpäivä sovittua. Kaveri hihkui onnesta puhelimessa ja sano että ehdottomasti haluaa olla! Nyt kun saatiin lyötyä päivä lukkoon, soitin uudestaan kaverille ja varmistin asian. Yhtä onnessaan hän asiasta edelleen oli.
  6. Kaaso oli helppo valita - minun ehdottomasti parasystävä! Hän otti pestin ilomielin vastaan ja eilen kun juteltiin, kysyin että haluaako hän jakaa vastuun vielä jonkun toisen kanssa. Kun tämä kyseinen kaveri asuu Tampereella ja häät vietetään täällä pk-seudulla. Joten nyt mietin vielä että pyydänkö toista hyvää ystävää vielä toiseksi kaasoksi.
  7. Kihlasormus taitaapi olla 16. Vihkisormus tulee samaks.
×
×
  • Create New...