Jump to content
Naimisiin.info

Jonski

Rouva
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Jonski kaikki viestit

  1. Jonski

    Kokemuksia: lapset häissä

    Minä voin myös heittää oman korteni kekooon tässä lapsi-asiassa. Meillä oli vieraana lähinnä jo pakostakin lapsia (sisarusten lapsia, kummilapsia jne.) vaikken itse niin kovin ihastunut tähän ideaan ollutkaan. Ja tietysti sitten kävi niin kuin olettaa voi kun kyseessä on alle viisvuotiaita muksuja... Hirvee meno ja peuhaaminen! oltiin järjestetty lapsille erillinen huone missä oli leluja ja kyniä+paperia, muovailuvahaa, telkka+videot ym. mutta ihan ku ne lapsukaiset olis siellä jaksaneet olla... Ehei, pöytien alla ihmisten jaloissa oli mukavampi ryömiä tai makoilla tanssilattialla kun muut yritti tanssia. Mä en jaksanu siellä juhlassa alkaa nipottaan siitä mutta jälkeenpäin olen videolta katsellut menoa... Uskomatonta! Luulis vanhempia itseensä häiritsevän jos niiden pentu riekkuu karseella metelillä ympäri juhlasalia! Yksikin sukulainen häävideota katsellessaan vaan hyväntahtoisesti naureskeli kuinka heidän kultanuppunsa järjesti ihan omaa ohjelmaa johon varmasti monet aikuisetkin olisivat halunneet liittyä... Niinpä niin :-/
  2. Eka postini uudella nimellä oli sen ravintolan lasku jossa häitä vietimme ;D
  3. Voin suositella Koskenäyrästä, aivan ihana paikka! Olen ollut itse juhlimassa siellä sukulaiseni kolmekymppisiä. Ja vieraat pääsisi nukkumaankin mahdollisesti samaan paikkaan. Tosin en ole ihan varma miten paljon se paikka vetää ihmisiä sisälleen, taitaa jäädä alle sadan. Ja leporanta ei ole kuulemma enää yleisessä käytössä vaan on jonkun sortin hoitokoti vanhuksille... Soittelin sinne viime syksynä kun itse varailin hääpaikkaa.
  4. Minulla uutta on kengät ja vaatteet, vanhaa on mummon perintöhelmet, sinistä on puvussa, kengissä ja ehkä myös alusvaatteissa (jos löydän nätit), lainattua taas on rannekoru äidiltä.
×
×
  • Create New...