Jump to content
Naimisiin.info

selie

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän selie kaikki viestit

  1. Viime viikolla haettiin sormukset kotiin ja mä en voi kuin ylistää Mika Mäkistä. Todella loistavaa työtä, sormukset vielä upeammat kuin osasin odottaakkaan. Ja mä olen todella kriittinen korujen suhteen koska itsekin niitä teen. Ja lisäksi miehellä on asiakaspalvelu hallussa. Laitan kuvia kunhan saan jostain kameran käyttöön.
  2. Ymmärsinkö mä nyt oikein, eli jos on kaiken poissulkeva avioehto, niin esim. mun kuollessa lapsettomana mies perii mut joutuen maksamaan koko perintösummasta verot? Ja jos aviooehtoa ei ole, maksaa verot vaan siitä osasta mitä ei saa tasinkona? Mulla oli äärimmäisen surkea lakimies jonka luona olin laatimassa avioehtoa, ei tuntunut keskiittyvän ollenkaan mun puheisiin. Ilmoitti heti että avioehtoa ei voi tehdä koskemaan vain avioerotilannetta. Lisäksi ilmoitti että jos haluan miehen perivän mut niin testamentti täytyy tehdä, muuten hän ei peri yhtään mitään vaan kaikki menee mun toissijaisille perillisille eli vanhemmille, veljelle tai veljen lapsille. Eli puhuiko tämä laikimies kaikenlisäksi paskaa? Siis vaikuttaako toi avioehto sittenkin ensisijaisesti siihen miten paljon mies joutuu maksamaan peritöveroa jos mä kuolen ensin? Ja olisko sen avioehdon tosiaan saanut laadittua niin että se koskee vain avioerotilannetta? T:vihaiseen puhelinsoittoon lakimiehelle valmistautuva
  3. selie

    Helppo menu, ehdotuksia?

    Meillä on puutarhatyyliset juhlat, vieraita n. 50 ja aiomme tarjota ihan perus grilliruokaa, sitä ei saa kesällä koskaan liikaa Eli pihvit grilliin, noutopöytään fetasalaattia, perunasalaattia, omena-sipulihyvettä, kermaperunoita ja yrttivoitäytteisiä patonkeja. Lisäksi mukana pari lihaa vältteleviä, joten heille koitan metsästää lohimakkaraa. Keliaakikoille käy muut kuin patonki, laktoosi-ihmisille käytännössä kaikki koska perunasalaatti ja kermaperunat tehdään laksoosittomista tuotteista. Vegaani-ihmiset saavat tyytyä pupeltamaan omena-sipulihyvettä ja fetasalaattia, nakelkoot fetat pois, mä en aio ottaa joka ikistä erikoisruokavaliota huomioon, varsinkin jos ne ovat vapaaehtoisia. Vege-ihmisiä tosin meidän kaveripiiristä ei taida löytyäkään.
  4. Meillä sormuksiin tulee latinaksi teksti Missä ikinä oletkin olen kanssasi. Ei nimiä, ei päivämääriä, tuntuivat liian tavanomaisilta.
  5. Mika Mäkisen asiakkaaksi mekin ryhdyttiin sulhasen kanssa. Todella hyvää palvelua ja tuskin maltan odottaa miltä uniikkisormukseni näyttää valmiina.
  6. Meille ei tule virallisesti kaasoa ja bestmania, siis en ole esim kysynyt että tuutko kaasoksi. Mutta parhaalle ystävälleni ilmoitin että naimisiin en halua ilman että hän on sitä todistamassa ja varmistassa etten saa mitään käsittämätöntä viime hetken paniikkikohtausta. Toiseksi todistajaksi tulee yksi mieheni parhaimmista ystävistä, joka sattuu olemaan mun kaveri jo 17 vuoden takaa. Ja jos olisi kirkkohäät, nämä kaksi ihmistä olisivat ne jotka siellä alttarin vierellä seisoisivat.
  7. Mulle keskipisteenä olo on todella vastenmielistä. Olen jo vuosikausia sitten ilmoittanut vanhemmilleni ja kavereille että mua ei tulla ikinä näkemään kävelemässä kirkon käytävää ja viettämässä perinteistä hääjuhlaa. Siksi vihkiminen tapahtuukin maistraatissa, vain rakkain ystäväni ja bestman todistajina ja hääjuhlatkin ovat grillibileet kavereille. Nyt käydään sulhon kanssa pientä vääntöä sukulaisten kutsumisesta, koska itse en haluaisi edes sukulaisia paikalle, ne kun eivät käsitä miksi en halua mitään normaalia hääjuttua ja väkisin kuulisi niitä onnittelupuheita ja kättelyitä ja hyi kauhea kaikkea muuta. Mutta sulhon takia on varmaan pakko kestää joku parin tunnin kahvitilaisuus.
×
×
  • Create New...