morsmaikku78

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä morsmaikku78

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Villa Romassa joutuu maksamaan erikseen tarjoilijoiden palkat. Niistä tulee aika sikahinta. 100 hengen häihin tarvitaan neljä tarjoilijaa.
  2. Alisa, Taattisten tilakin on jo käyty katsomassa. Se oli ehkä meidän makuun liian maalaismainen. Tuli sellainen olo että astuuko vieraat siellä korkokengillä hevosenkakkaan Villa Roma Ruissalossa on varmaankin tällä hetkellä meidän listalla ykkösenä. Se tietää vaan sitä että seuraavat pari vuotta eletään makaronilla.
  3. Päiväkulman kartano on kyllä hienolla paikalla ja pihapiiri on kaunis. Mutta hieman jäi semmonen fiilis että paikat ovat vähän rempallaan ja kartano maalin tarpeessa. Täytyy vielä miettiä. Kerropa Alisa mihin juhlapaikkaan päädyt, meillä kun tuntuu olevan etsinnässä samantyyliset paikat. Tuntuu vaan ettei sellaista paikkaa olekaan. Pitäisi olla sellainen paikka mihin mahtuu yli sata henkeä yhtenäiseen tilaan, ei A-oikeuksia, korkeintaan 30 km Turusta, ei mikään jumppasali jne...
  4. Mistäköhän Päiväkulman kartanosta täällä oikein puhutaan? Kävimme Rymättylässä katsomassa kyseistä kartanoa ja sieltä kyllä ei löytynyt erillisiä tanssilatoja tai katettuja terasseja. Siellä oli ainoastaan päärakennus, rantasauna, kota ja pieni mökki.
  5. heippa Alisa_85! Meilläkin häät kesällä 2008 ja huomenna ollaan menossa katsomaan Päiväkulman kartanoa. Toivottavasti sopii meidän tarkoituksiin, kun tuntuu mahdottomalta löytää täydellistä paikkaa....
  6. Onko jollain kokemuksia Rymättylän Päiväkulman kartanosta? Mahtuuko sinne 100 vierasta tanssihäihin?
  7. Kertokaa kokemuksia. Onko vessojen sijainnista ollut haittaa juhlijoille? Millainen ruoka? Kuinka suuri on ollut lopullinen lasku?
  8. Pikisaaren meripaviljongissa on A-oikeudet tästä kesästä lähtien.(Luvat olivat muutama viikko sitten vielä käsittelyssä, mutta todennäköisesti menevät läpi) Elikä omien juomien tuominen ei onnistu. Harmi. Olisi niin ihana paikka, mutta tulee tosi kalliiksi.