Jump to content
Naimisiin.info

omena

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

omena's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Paikan nettisivut ovat http://www.berghyddan.fi/ Siellä on kuvia joista saa hyvän käsityksen, ja meiliosoite, josta voi pyytää menuehdotuksia. Valmiissa ehdotuksissa oli kaksi juhlamenua, jotka olivat suomalaista/kansainvälistä ruokaa, italialainen menu, kreikkalainen menu, karibialainen menu ja välimeren kasvismenu. Paljon vaihtoehtoja siis, ja oman yhdistelmänkin voi tehdä. Edelleen jos jollain on kommentteja ruoista niin laittakaa tulemaan!
  2. Kaipaisin kokemuksia Berghyddanin ruoista! Menun (etenkin pääruoan) valitseminen tuntuu ihan ylivoimaiselta kun on niin paljon vaihtoehtoja. Eli mitä olette syöneet ja minkälaista oli?
  3. Koko ajan tulee uusia juttuja mieleen... Nyt mietin sellaista, että kuuluivatko puheet tilassa hyvin ilman mikrofonia? Siellähän ei sellaista ollut. Ja kultakutri, kaikki kokemukset ja kuvat ovat tervetulleita. Hauskoja häitä teille!
  4. samasta aiheesta olikin täällä jo aiemmin, mutta haluaisin vielä kysellä temppeliaukion kirkossa vihityiltä, että mihin olette neuvoneet vieraita pysäköimään autonsa?
  5. Varasimme juuri Berghyddanin tämän vuoden marraskuulle. Häihin siis enää vähän yli neljä kuukautta! Isäntä sanoi, että paikka on lämmin myös talvella (paras kai ollakin kun sitä kerran vuokrataaan ympäri vuoden...) ja että itse ei tarvitse tehdä mitään, koristeet ja kattaus tulee kaikki paikan puolesta. Ainakin kun oltiin katsomassa, kattaus ja kukat ja kynttilät oli laitettu tosi kivasti. Saatiin valmiita menuehdotuksia, mutta niistä voi kasata omankin vaihtoehdon. Ovat nyt mietinnässä... Minäkin olisin kiitollinen kaikista paikkaan liittyvistä kokemuksista ja vinkeistä, erityisesti syys- tai talvihäistä!
  6. Etsitään hääpaikkaa ensi talveksi ja käytiin katsomassa Agroksenmäkeä. Tosi hienolta vaikutti. Nyt harkitaan ja mietitään, että miten helposti hinta nousee kaikkien lisävarusteiden takia. Mitä lisäkalusteita olette ottaneet? Esiintymislava ja spotit olisi varmaan ainakin hyvä olla. Onko kellään kommentteja niistä klaffituoleista, jotka kuuluu hintaan? Pärjääkö niillä vai onko ne turhan krenkut monen tunnin istumiseen? Eli kannattaako maksaa kolme euroa/kpl pehmustetuista tuoleista?
×
×
  • Create New...