Jump to content
Naimisiin.info

Miniatyyri

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Miniatyyri kaikki viestit

  1. Miniatyyri

    Olitko helpottunut?

    Ihka ensimmäinen tunne oli vain totaalinen yllättyminen. Auoin suutani kuin kala kuivalla maalla. Mies siis onnistui yllättämään aivan täysin. Sitä seurasi liikutus.
  2. Miniatyyri

    Ouluttaret 3

    Jos nyt viimein ilmoittautuisi täällä. ;D Häät 16.8.08 Oulussa, juhlapaikkana Kruunumakasiini ja kirkkona Oulujoen kirkko. Ja Allungalle paineita lisätäkseni (no offence, darling ), valokuvaus, kauneudenhoito yms. hoidossa (bändi ei, musiikkipuoli kovasti auki). Oulu kotikaupunkina vasta toista vuotta, mutta viihdyn täällä mielettömän hyvin.
  3. Ja jos ihan överiksi tahtoo heittäytyä, varsinkin jos hameen tilavuus antaa myöten, kyllä minun mielestäni ehdoton ykkönen vaihtoehtosukkanauhaksi on anoppi. ;D Tästä kiertää villejä kaupunkilegendoja. Tosin tämähän on sitten HYVIN paljon kiinni anopin luonteenlaadusta...(ja miksei koostakin).
  4. Miniatyyri

    Sulhasten suusta

    Minä, eräänä iltana väsyneen filosofisen pohdiskelun merkeissä: "Miksi me sinun mielestämme mennään naimisiin?" Sulhanen, surkealla äänellä ja tekopeuranvasailmeellä: "No jos nyt rehellisiä ollaan, niin siksi että sä oot niin kovalla äänellä puhunut siitä viime viikot." Ainakin hän on ehdottoman rehellinen ;D
×
×
  • Create New...