oranssi

Aktiivijäsen
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About oranssi

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Vastaus kysymykseen : pelottaa! Tiedän että joudun tekemään jotain noloakin.. meidän piireissä ku se sellainen on tapana, mutta ei se ole minulle ongelma
 2. Minä en halunnut KOSINTAA, vaikka mies sellasella uhkailikin. Yhdessä siis päätettiin kihlapäivä..
 3. Kirkonkäytävän käveleminen taitaa aiheuttaa eniten paniikkia mulla.. ja sulholla. Yhessä sitte täristään ja pilataan koko homma. no ei kai :
 4. ..oon miettiny mm. puukiekkoa (siis puun rungosta sahattu, kuorineen kaikkineen) tai pajusta pu joteltua alustaa.. Ne ei ois kyllä palamattomia, mutta kauniita ja teemaan sopivia.. ja halapoja... :
 5. kiits informaatiosta ...peili olis kauniita, mutta en tiedä löydänkö niitä sitten kuitenkaan. Uutena en raaskis millää ostaa.. :
 6. ..nuo laatat ois kyllä käteviä. : vieläkö ois vaikka mattapintasia ni vois olla oikeesti nättejä... *lähtee suostuttelemaan äitiä kylpyhuoneremppaan* lisää ideoita..?
 7. ... Meille tulee siis asetelmaan kaksi pöytäkynttilää, iso luonnonvalkoinen (n. 12 cm), ja pienempi viininpunainen (n.6cm) jotka ympäröidään luonnonkivillä ja oksilla... halpa, palamaton(?), kaunis alusta vain puuttuu kun ei suoraa liinallekkaan uskalla laittaa.. Onko kenelläkään antaa vinkkejä/kuvia??
 8. ..Eli kokemuksia glamour ja katariina morsiuspukuliikkeistä. hintahaarukka (niin vuokra kuin ostopuvuissakin) ? palvelu? pukujen monipuolisuus? yms..? Eli kaikki jotka niissä olette vierailleet (tai jopa ostaneetkin jotain ) niin vastailkaa...
 9. eilen otin omani mukaan ku kaupungilla pyörittiin (njoo, oikeesti IHAN sitä varte ) ..ja häihin vajaa 5kk
 10. kuin minun "kynästäni".. tosin vielä en etes mitään hankintoja oo teheny ..
 11. minä varasin, sulholta ois homma saattanu jäähä.. hiukan hajamielinen kun on ;D .. ja tuntui luonnolliselta myös siksi, että vihkikirkko on minun kotikaupungissa..
 12. Voi elämä. minä en oo etes kaasoa viel kysynykkään.. eik äbestmannikaan oo selevillä.. :-[ tosiaalta en usko että nakitan kaasoa muihin hommiin ku pitämmän mut tervejärkisenä ja huolehtimaan musta hääpäivänä ja olemaan mukana hääpukuostoksilla. Luulen pärjääväni muutoin yksiksenikin ja lähi-suvun voimin..
 13. tarkoituksemme oli kihlautua salaa (minua ei siis kosittu), mutta aavistivathan nuo vanhemmat jotain siitä ku sulkki kävi kysäsemässä mun kättäni muutamaa päivää aiemmin. Kihloista ilmottelimme tekstiviesteillä.... Kihilajaisjuhlat pidimme kummankin luona kavereiden, perheen ja kummien kanssa herkutellen.. :]
 14. tietää.. ja naureskelee vain mun hössötykselle :-[ kerran erehty viereen kattoonki et mimmonen tää on... :
 15. vielä valitsematta. mutta luultavasti päädyn hyvään lapsuudenystävääni, tai sulhaseni siskoon joka nykyisin myös vähintäänkin hyvä kaveri tosin häissämme ei kaasolla ja bestmanilla ole kovinkaan suuria tehtäviä.. pientä auttamista vain, js tilanne niin vaatii..