Demi

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Demi

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Mä annoin sellasen kalliimman ja hienomman rannekellon. Itse sain sellaisen kultaisen rannerenkaan.
 2. Meillä oli kyllä tosi pieni vessa hääpaikassa ja kyllä mä siellä vannealushameineni pärjäsin ihan yksistään (ei sinne kaasoa olisi mahtunutkaan mukaan) aivan hyvin. Eihän siinä ole muuta kuin nostaa vaan koko satsi ylös.
 3. Meillä oli jo kutsukortissa sanottu, että ...hääjuhlia vietämme klo 23.30 asti... Silloin siis poistuimme ihan vaan niin, että meitä hakemaan tullut limousine tuli hääpaikan pihalle (koko porukka oltiin koko ajan pihassa), heitettiin kimput ja sukkanauhat ja mentiin autoon.
 4. Voisikohan olla kyseessä ihan silkka erehdys? Siis jos on ollut tarkoitus laittaa enemmänkin rahaa, mutta muut rahat ovat unohtuneet kuoresta tai ovat jotenkin katsoneet että tuo 50 euron seteli olikin isompi.
 5. Meillä oli yksi leikki, mihin osallistuin sulhon kanssa, samoin oli se tietokilpailu vieraille joukkueittain. Mutta ei muuta. Puheista tuli vähän ohjelmaa, samoin vieraiden esittelystä, häävalssista ja kimpun ja sukkanauhan heitosta. Muuten oleskeltiin vain, seurusteltiin. Oli rennot ja tunnelmalliset häät, kaikilla oli kivaa. Tosin, meitä oli aika pieni porukka, noin 60 henkeä, joista suurin osa tunsi hyvin toisensa.
 6. Meillä ei mitään järjestettyä ohjelmaa ollut kuin ehkä n. tunti yhteensä, mukaanlukien puheet ja muut. En olisi missään tapauksessa halunnut mitään tiukkaa ohjelmaa. Oli ihana kun oli aikaa jutella kaikkien vieraiden kanssa, vierailla oli aikaa jutella keskenään ja tunnelma oli rento.
 7. Jospa mäkin paljastaisin... Haapalainen musta tuli. Entinen sukunimi oli aika lailla harvinaisempi, muistaakseni niitä oli jotain nelisensataa Suomessa, Haapalaisia rutkasti enemmän. Mulla tietysti kai kompensoi toi harvinaisempi etunimeni.
 8. Me muuten saatiin samanlaiset lakanat + huopa. Niissä sydämet vain olivat harmaat. Mun mielestä ei sinänsä mitään vikaa, mutta kun ollaan jo useita vuosia asuttu yhdessä niin niitä lakanoita kun on jo kaapit pullollaan. Yksi turhimmista muista on lasinen hedelmävati. Me ei voida kuvitellakkaan pitävämme sellaista pöydällä meidän pikkutytön vuoksi. Hänen kätensä kun kerkiävät ihan joka paikkaan eikä voi kuvitellakkaan että jokin lasinen pysyisi meillä ehjänä. Ainakaan ilman jokahetkistä vartiointia.
 9. Mä harkitsin vakavasti Kalevala Korun Kaupunkisormusta vihkisormukseksi. Sellaista menin itse asiassa ostamaankin, mutta myyjä (joka oli myös kaasoni) puhui minut ympäri ja olen kyllä tyytyväinen. Hän ensin suostutteli katselemaan myös muita vaihtoehtoja ja sitten kuitenkin valitsin muun. Kalevala Korun sormukset ovat kyllä todella kauniita, mutta toisaalta nimi lisää varmasti hintaa.
 10. Yritän saada ystäväni vihkimään. Hänellä kun on ihan pikkunen vauva, niin en tiedä pääseekö hän lähtemään toiselta puolelta Suomea. Mun mielestä on ihan järkevää, jos vihkisi sellainen pappi, jonka jo tuntee edes vähän. Tulee puheistakin yms. vähän henkilökohtaisempia kuin jos ottaa ihan tuntemattoman. Tuntemattomaan mekin joudutaan turvautumaan jos ei tuo ystäväni voi meitä vihkiä.
 11. Mun henk.koht. mielipide on kynttilöiden puolesta ja olen omiin kesähäihinikin hankkimassa kynttilöitä. Siis, jos sulho heltyy ajatukselle. Olen jotenkin itsestäänselvyytenä pitänyt tota kynttiläjuttua, mies vaan nauraa ajatukselle ja sanoo, että kesällähän on valoisaa, ei silloin mitään kynttilöitä ole! Ei ne kynttilät kovin paljoa mun mielestä lämmitä, ellei niitä tosiaan aivan hirveästi ole.