Disaronno

Aktiivijäsen
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Disaronno

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Enpäs tiennytkään, että häävalssissa pitää olla kukkakimppukin mukana! No meillä ei sattunut sen kummempia kommelluksia, mutta tässä muutama juttu joka olisi ehkä voinut mennä toisin: - Hääkuvat studiossa on otettu minusta siten, että puvun vetoketju näkyy. Kuvat olisi ollut parempi ottaa toiselta kyljeltä, jossa oli kaunis koru. No, onneksi kuvia on paljon, joista valita. Kaikissa ei näy vetoketju. - Puvun helma repesi 15 minuuttia ennen kirkkoa. Pitopalvelun täti korjasi sen läpinäkyvällä teipillä. - Puheet ruokailun aikana olivat liian peräkanaa, asian olisi voinu ohjeistaa vanhemmille paremmin. Mutta meillehän ne vanhemmat puhui, joten ei jaksa ottaa ressiä - Olin viihteellä kahtena iltana putkeen ennen häitä ja minä ainakin huomaan sen kuvissa pienenä turvotuksena. Lisäksi hääaamuna oli selkeä krapula kun kaasojen kanssa laulettiin karaokea edellisenä iltana hotellin baarissa yhteen asti. Mutta hauskaa oli, joten en osaa tuotakaan oikein katua! Kaikissa kuvissa olen yhtä hymyä korvasta korvaan, joten taitaa se turvotus olla vain minun päässäni. Eli pikkujuttuja. Häät onnistuivat loistavasti vaikka poliisiakin tarvittiin loppuyöstä paikalle... sellaista se on isoissa häissä ;D
 2. Juhlan tunnelma jäi mieleen. Puheet olivat meillä tosi hyviä ja ohjelmanumerot. Myös siitä jäi hyvä mieli kuinka moni oli niin aidosti iloinen meidän puolesta. Häätanssi oli myös loistava, koska se meni joraukseksi ja saatiin kunnon ablodit. Paljon oli juhlissa hienoja juttuja, mutta kirkosta ei jäänyt mieleen juuri mitään. Ehkä semmonen juhlava tunnelma jäi, ei muuta. Tosin me oltiin menty jo maistraatissa aikaisemmin naimisiin, joten kirkko oli vaan se kuorrutus.
 3. Veeti taidat turhaan tressata tuolla passirumballa. Kunhan lipuissa ja passissa on sama nimi, niin kaikki on ok. Itte reissattiin maahan, jossa syynätään ihan kaikki ja mitään ongelmia ei tullut. Mitä ihmeen tietojärjestelmiä siellä tullissa ja lähtöselvityksessä muka katsellaan? Lippuvarausjärjestelmää? Ei siellä mitkään nimenmuutokset näy.
 4. Tyttönimeni oli todella yleinen ja miehen nimi harvinaisempi. Vaihdoin siis avioitumisen myötä nimeä ja vitsi että on hankalaa. En tunne itseäni sen nimiseksi ihmiseksi! Vastaan puhelimeen väärällä nimellä ja en tunnista itseäni kun puhutellaan uudella nimellä. Mutta, kaipa tämä tästä. Kun perhettä tulee niin parempi että ollaan kaikki samannimisiä
 5. Kiitos tuosta listasta, on varmasti hyödyllinen!
 6. Absolut torr on se paras aine! Olen käyttänyt ainetta usean vuoden ajan aikaisemmin ja tämän ketjun lukeminen oli hyvä muistutus, että täytyypäs ainetta käydä taas ostamassa. Joskus Absolut torrin levittämisen jälkeen kirveli ja kävin pesemässä aineen pois. Seuraavana iltana uusi yritys ja homma toimi. Kannattaa siis kokeilla muutamana iltana putkeen, jos ekalla kerralla on ongelmia. Ennen jokaista käyttökertaa oli käynyt suihkussa, joten en tiedä mistä tuo kirvely toisinaan tuli. Mutta ihme aine siis kyseessä, mitähän syöpää sekin aiheuttaa......kun kerran on niin tehokas...?
 7. Helin matkoilta pyysin tarjouksen (kesäkuussa 06), mutta eipä ole tähän päivään mennessä kuulunut. Häämatka on Arean kautta Kuubaan ja Areassa palvelu on ainakin toiminut. Kalevatravelilta ei myöskään tarjousta herunut, mutta vastasivat sentään viestiin ja pahoittelivat että ovat kiireisiä. Helin matkoilta ei siis todella tullut mitään vastausta, laittaisivat edes pahoittelun kiireestä yms.
 8. Tässä vielä Paratiisin sanat. Vähän ronskit, mutta enpä ole minäkään mikään rinsessamorsian . Kertosäe on mielestäni todella kaunis. Ensimmäinen säkeistö kuvaa melkein suoraan sulhasen ja minun kohtaamista, mentiin baarista suoraan meidän landelle. Möksä on meren rannalla, mutta ei kyllä menty vaatteita heti riisumaan ja varsia yhteen kietomaan........ Kun mä sinut kohtasin, oli ilta ihanin Linnut lauloi ja kimmelsi taivaan kuu. Sinä sanoit menkäämme maalle meidän landelle Mietin nyt juttu tää onnistuu Perille kun saavuttiin kukat kukki tuoksui niin Meri vaahtosi kuin olut kuohuaa Heti rantaan kuljettiin, liiat kuteet riisuttiin Oli tunnelma niin huumaava Oi, jos sulle voisin antaa kaikkein kauneimman Tämän maailmani pallon valtavan Mutta enhän sitä tee, pieni hetki riittänee Kun sun vierelläsi näin olla saan Varret yhteen kiedottiin, hiekka tarttui varpaisiin Meren kiihkeään rytmiin kun vaivuttiin Pientä huulta heitit kai, suoraan suusta suuhun vain Näistä aikuiset puhuu kuiskuttain Oi, jos sulle voisin antaa kaikkein kauneimman Tämän maailmani pallon valtavan Mutta enhän sitä tee, pieni hetki riittänee Kun sun vierelläsi näin olla saan
 9. Todella hyviä biisiehdotuksia täällä! Bryan Adamsin "Everything I do, I do it for You" kolahti, sitähän aikoinaan nojailtiin illan viimeisenä. Tosin sulhasen kanssa ei silloin 90-luvulla vielä tunnettu, joten ehkäpä biisi ei siinä mielessä ole sovelias.... Olen taipumassa ( ja sulhasta taivuttelemassa) siihen, että meillä tanssitaan Rauli Badding Somerjoen Paratiisi. Viime viikonloppuna kokeilimme, miten tanssi lähtee ja hyvinhän se lähti. Paratiisissa on välisoitto, jonka aikana voi vain jorailla. Muuten sitten humpataan omaan tahtiin. Toisena vaihtoehtona voisi olla Metallican "Nothing Else Matters", yllätyin että se on saanut näin paljon kannatusta täällä. Sulhanen on kova Metallicafani, joten täytyypi ehdottaa biisiä, vaikka Paratiisi kyllä ykkönen silti on.....
 10. Meidän tapauksessa sulhanen kuuluu kirkkoon ja minä olen ateisti. Itse haluaisin pelkän siviilivihkimisen, mutta sulhon takia on myös kirkon siunaus. Sulhasen suku on hyvin uskonnollista ja myös sulhanen itse johonkin uskoo, mihinkä sitten lie. Pappi on sulhasen vanha uskonnon opettaja ja sama pappi on vihkinyt koko kaveriporukan kundit, tai siis ne jotka ovat avioliiton solmineet. Naimisiin on menossa kaksi ihmistä ja kummankin mielipiteet ja vakaumukset pitäisi jotenkin huomioida. Itse en koe ongelmana siunausta. En rukoile alttarilla ja tuskin laulan virsiäkään. Kukaan yleisöstä ei tätä huomaa. Emme ole vielä papin kanssa puhuneet, eli lopullinen muotohan määräytyy sitä kautta. Toivomuksena on, että mahdollisimman lyhyesti siunaustilaisuus. Jos tässä puolen vuoden aikana tulee ongelmia tämän siunauksen kanssa ja joutuisin tekemään alttarilla jotain joka tuntuu väärältä, niin silloin siviilivihkiminen on ainoa vaihtoehto. Kun varasin kirkkoa siunausta varten, kirkkovirastosta ehdotettiin moneen kertaan, että tässähän on vielä hyvin aikaa liittyä kirkkoon. Mielestäni se on hyvin arveluttavaa, että liittytään kirkkoon vain häiden takia. Häiden jälkeen erotaan kirkosta. Siunaus on kuitenkin aika rehellinen tapa saada uskonnollista tuntua vihkimiseen. Itse odotan innolla siviilivihkimistä, se on niin ihanaa urbaania.... =) 70-lukulaista romatiikkaa, ruokatunnilla naimisiin!
 11. Itselläni ei ole kokemusta talvihäistä, vielä... Ensi helmikuussa on tarkoitus järjestää omat talvihäät. Kun kerroin eräässä seurueessa haluavani paljon kynttilöitä ja ulkotulia paikan päälle, eräs äiti vähän tuskastui ja tokaisi, ettei sinne häihin sitten lapset ole varmaankaan kutsuttu. En ollut ajatellut asiaa tuolta kantilta laisinkaan. No, mielestäni samat turvallisuussäännöt pätevät, oli häissä lapsia tai ei. Eli itse en kanna tressiä aiheesta, on vanhempien oma asia vahtia minne lapsien kätöset menevät. Onhan entisaikaankin valaistu pirteissä oljylampuilla ja pidetty tulta uunissa, ilman sen kummempia draamoja, vai mitä?
 12. Ok, kiitoksia vinkistä, täytyy etsiä 8 h tuikkuja. Jostain syystä ei tullut edes mieleen, että sellaisiakin voisi olla olemassa.
 13. Jos kerran valssaaminen aiheuttaa näin paljon päänvaivaa, niin miksi se pitää tanssia? Kuinka moni pari oikeassa elämässään valssaa? Sen sijaan aika moni on varmaankin tanssinut hitaita ravintoillan päätteeksi ja niillä hetkillä on varmasti ollut merkityksensä. Meillä unohdetaan valssi, koska se ei meiltä suju. Sen sijaan tarkoitus on tanssia iloinen häätanssi tai sitten lempparihidas. Olen myös nähnyt videolta erään kaukaisemman sukulaisen häätanssin. Häätanssina oli tango, joka vedettiin ruusu poskessa ja tyylikkäillä itsekehitellyillä askelkuvioilla. Tanssi oli todella tyylikäs ja morsiuspari näytti onnelliselta eikä kärsivältä. Tanssin eteen oli kuitenkin nähty vaivaa, mutta omalla tyylillä.
 14. Kuuba ei näytä olevan suosituimpien häämatkakohteiden joukossa, jos tätä keskustelupalstaa katsoo... Meillä on kuitenkin kahden viikon reissu varattuna ensi helmikuuksi Kuubaan, Havannaan ja Trinidadiin. Kaipaisin tuoreempia kommentteja turvallisuudesta, onko häämatkalaisia ryöstetty? Entä millä kielellä pärjää, jostain luin että espanjaa olisi hyvä osata. Sen takia ajattelin syksyllä käydä vähän alkeiskurssia, jos aika vain antaa periksi.
 15. Meillä on talvihäät helmikuussa ja aivan ehdottomasti haluan paljon kynttilöitä sisätiloihin. Kuvissa olevat tuikkukupit ovat todella kauniita ja juuri tuollaisia voisin itsekin tehdä, mutta kuinka kauan tuikut palavat? Mietityttää, että joutuvatkohan kaasot/henkilökunta kesken illan ruveta täyttelemään kuppeja uusilla tuikuilla. Onko kenelläkään kokemusta tai ratkaisua ongelmaan? Mietin josko esimerkiksi geelikynttilät olisivat vähän pitkäkestoisempia...?