JB

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About JB

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Pyysimme lahjoittamaan pienen summan häämatkaa varten. Rahaa tuli yhteensä tilille n. 1500€, saimme myös muutamia tavaralahjoja.
 2. Hymyilin tai pikemminkin irvistin, jännityksestä johtuen, kävellessäni alttarille isän käsipuolessa.
 3. "Pienehkössä" kohmelossa siivottiin mieheni ja äitini kanssa juhlapaikkaa 8-). Kutsuttiin kavereita rääppiäisiin (ruokaa jäi paljon), katseltiin kuvia juhlista sekä tutkittiin innolla häälahjoja !
 4. Niin myötä, kuin vastamäessä ;D. Mieheni heitti vitsinä papille, ei tainut ymmärtää...
 5. Meidän häissä ei perinteisesti häävalssin jälkeen tullut ainuttakaan valssia, bändi aloitti soittamaan heti häävalssin jälkeen rokkia. Molempien kaikki vanhemmat ovat elossa. Valsseja kyllä soitettiin myöhemmin muutama. Vanhemmat kunnioittivat meidän toivetta ja muut vieraat olivat tyytyväisiä ratkaisuun.
 6. Meidän häissä oli rakkauslaulukilpailu. Ihmiset pitivät siitä ja innokkaina olivat mukana. Tehdään esim. 12 hengen ryhmiä 5 ja jokaisen ryhmän tulee keksiä 10:n laskettaessa rakkauslaulu ja laulaa laulua ainakin 30 s., jos joku pöytä laulaa jo lauletun laulun se tippuu. Näin jatketaan kunnes voittaja löytyy, eli voittajat ovat se pöytä joka viimeiseksi keksii laulun. Meillä palkintoina olivat lasten askartelemat mitalit ;D
 7. Sain aikoinaan lahjaksi, yhdessä veljeni kanssa, Iittalan korkeat sampanjalasit. Aion käyttää näitä minun ja tulevan mieheni laseina.
 8. Kaaso järjestää polttarit ja auttaa hääkarkkien ym. tilpehöörien teossa. Hääpäivänä on tukena ja "turvana". Bestman järjestää sulhasen polttarit ja antaa kirkossa sormukset. Se riittää heille tehtäväksi. Tehtävät voi jakaa tasaisesti myös vanhemmille, ettei tarvitse kaasoa ja bestmania "rasittaa" kaikella.
 9. Ajattelin itse, että olisi hyvä laittaa booli tarjolle kahvin aikana eli siinä 20-20:30. Meille on melko samanlainen aikataulu kun teillä hääpäivänä.