Jump to content
Naimisiin.info

milizza

Aktiivijäsen
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

milizza's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Tampereella mielestäni ihan yleisesti se käytäntö, että kirkon portaille riisiä ei saa heittää mutta sen jälkeen kyllä. Messukylän uudemassa meidät vihittiin ja riisiä satoi luvan kanssa reilusti
  2. milizza

    Hääauton koristelu

    Kaipaisin apua hääautoon liittyen. Eli millä ootte laittanu/aiotte laittaa koristeet autoon kiinni ettei jää mitään ikäviä jälkiä maalipintaan??? Lisäksi kaipaisin vinkkejä koristelusta. Kiitos jo kovasti etukäteen!
  3. Onnen kahle kultainen, lämmin loiste rakkauden, ihanin tunne ihmisen, sydän on löytänyt sydämen. Kuka on tämän tekijä???? eikö kukaan muka tiedä??? Tarvitsen pikaista apua!
  4. laitetaas vielä lisää ideoita ja kokemuksia
  5. milizza

    Tampere

    anteeksi tämä myöhäinen vastaus!! Messukylän kirkko on mielestäni kaunis ja aika "peruskirkko". Me valitsimme messukylän, koska minä olen päässyt siellä ripille ja suurimman osan elämästäni olen kuulunut messukylän seurakuntaan ja kaikki muistot mitkä liittyy minulla surakuntaa tai kirkkoon ovat messukylästä. Suosittelen!
  6. milizza

    Häävalssien sanoja

    kiitos tästä palstasta! todella hienoa! Löysin itsekin muutamaan hienoon valssiin sanat.
  7. kiitos sanoista oikin paljon!!!!*kiittää ja kumartaa*
  8. mäkin innostuin tästä aiheesta!!!! Mitä kysymyksiä ootte kysyny tuossa tuttujuttu pelissä?? Lisää ideoita kaipailen! Meillä on vielä sellainen tilanne että mulla on kaksi kaasoa mut sulholla vain yksi bm.
  9. Musta kans tuntuis aikas hirmuiselta heittää/polttaa/räjäyttää tyttönimeni. Nimi on minulle hyvin rakas, mutta koska olen tässä asiassa hieman vanhanaikainen ja haluan että meidän koko perheellä on sama sukunimi, aion tulevan mieheni nimen ottaa. Tuo isälle nimen palauttaminen sai munkin silmät kyyneliin. Todella kaunis ajatus ja idea, mutta kuinkakohan puheen pitäminen onnistuis???? Kertokaa vielä muita kauniita ja herkkiä ideoita tähän nimiasiaan.
  10. Minä myös tahtoisin Yölinnun Sinun kanssasi nuotit tai edes sanat!!!! Auttakaa hädässä!
  11. nosto, hiiop!!! Lisää ideoita tänne vielä. Mun sulhasein haaveilee päästä ajamaan oikealla ralliautolla ihan itse. Onko kellään kokemuksia rallimaailma.comista???? millanen paikka, minkä hintanen jne.?????
  12. meillä mitä luultavammin kuvaus maksaa 100 euroa sisältäen vihkimisen kuvauksen ja potrettien kuvauksen juhlapaikallamme. Valmiita kuvia tähän ei kuulu mutta nekin ovat mielestäni edullisia kun olen hintoja vertaillut. alue on myös tre ja kyseessä on ammattilainen
  13. milizza

    Tampere

    Minä myös minä myös. Meidät vihitään 11.8.07 Messukylän uudessa kirkossa. Jatkot on kyllä Tampereen ulkopuolella, mutta molemmat ollaan ehdottoman tamperelaisia
  14. aivan loistava idea ja aivan mahtavia biisin pätkiä!!!!Kiitos!Täytyy ehdottaa kullalle tätä. Näistä on paljon apua! Tässä on jo hirmu paljon mut lisää vaan koska kyllähän lauluja maailmassa on!!
×
×
  • Create New...