Emma

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Emma

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. mahtavaa! tää lähteekin käymään Sokoksella!!! Kiitos vinkeistä!!! ;D
  2. Hei! Onko tämä ihan yleisesti Sokoksella oleva tapa, vai jossain tietyssä Sokoksessa? En ole kuullutkaan. Eli ovatko siellä aina vai pitääkö varata aika vai kuinka homma toimii? ja vielä rautalangasta jos vääntää niin saako siis tuolla koko 60e hinnalla siis meikkiä itselleen, eli toisinsanoen itse opastus on vähän niinkun kaupanpäälle? Saako opastuksessa kysyä ohjeet siis valitsemalleen meikille esim. Olipa kysymystulva. Mutta täähän oli tosi hieno juttu!!!!
  3. Minä olen ajellut käsikarvoja niin kauan kun muistan! eli varmaan jotain 10 vuotta vähintään.... Olen karvakammoksuja joten ei kiitos mitään ihokarvoja. eikä niissä todella mitää muutosta ole tapahtunut. eikä tarvii useesti ajella, meniskö kerran kuussa, et on sen verran kasvaneet takas et ajan pois. eikä tule mitään kovaa sänkee. ja minä ihan höylällä suihkussa vetelen, joskus jos jaksan niin epilaattorilla tai veet on myös ihan näppärä käsikarvoille kun ovat sen verran pehmeitä niin lähtee nätisti.
  4. On nähnyt puvun, mutta ei minun päälläni. Itseasiassa kuitenkin täytyy toivoa, että taikausko ei pidä paikkaansa, koska tulee kyllä ennen vihkimistä näkemään pukuni, koska kuvaus ennen kirkkoa. :-/
  5. Täällä myös yksi jolla ei löydy tätä lapsenmielisyyttä. Olen aina, myös lapsena, inhonnut kaikkia yhteisleikkejä. Ikuna en ole mihinkään osallistunut jollei pakko ole ollut ja en aio vastaisuudessakaan. Joten meillä ei leikkejä. Niistä ei innostu myöskään mieheni onneksi. Olen myös kaasolleni ilmoittanut, että mitään ohjelmanumeroita leikkien, pelien yms. muodossa on turha järjestää. Samoin olen myös tylsä polttareiden kanssa ja kaasolle ilmoittanut siitäkin, että turha sitten mitään hölmöilyä järjestää.
  6. Onkohan täällä ketään pohjosessa asuvaa tai siellä talvihäitä viettänyttä? Meillä olis haaveissa Lappi-häät. MUtta ongelma on lähinnä päivämäärä. Kun me on tavattu 8.11. ja kihlajaiset on pidetty samalla päivämäärällä ja häätkin haluttais. Mutta marraskuu, täällä etelämmässä ainakaan ei lunta ole vaan ällöttävää loskaa vaan. Onko Lapissa jo pohjosemmassa (tyyliin Kemin korkeudella about) lunta sillon? Edes vähän, ettei näytä mustalta vaan valkoiselta. Isoista kinoksista varmaan turha haaveilla, mutta kun edes olis vähän puiden oksilla ja maassa, ettei olis synkkää... vai pitääkö sitä vaan tyytyä oman paikkakunnan kesähäihin..... :'(
  7. Niin, enpä osaa tuota ajatella, Kai sitä voi kutsuunkin kirjoittaa, että otathan huomioon allergiset, etkä tuo lemmikkiäsi mukana tai jotain. Mutta toisaalta kuvittelisin, että harva kait sitä lemmikkiä mukaan olisi ottamassa, ainakaan lupaa kysymättä. Meillä ei tulis mieleenkään viettää häitämme ilman meidän karvasia lapsiamme. Eli meillä koirat mukana häissä, tytöt saa toimia morsiusneitoina ja pojat sulhaspoikina. ;D Häämatkalle ei sen ihmeemmin lähdetäkään, juurikin koirien takia. Sitä aloinkin tässä juuri miettiä, että saakohan sitä kirkkoon ottaa koiria.... hmmm... siksi aikaa ilmeisesti täytyy jotain keksiä, todennäköisesti odottelevat juhlapaikalla sen aikaa keskenään. Eipä se pitkä aika ole. Ja vihkimisenhän voi tietysti suorittaa muuallakin kuin kirkossa.... Meillä on vielä aika paljon auki tämän suhteen. Suunnittelu vasta alkuvaiheessa.