Jump to content
Naimisiin.info

Tuulssi

Rouva
  • Viestit

    320
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Tuulssi

  1. ^ite oon muutaman kerran ollu pikkukirkossa, se on ihanan seesteinen paikka :) paljon sopivampi 100lle vieraalle :) ja eteiseen on mahdollista pystyttää jokin pöytä, sekä siellä on muistaakseni pukuhuone.

    mitähän vuosiluokkaa oot? ite oon 20v asunu porvoossa ja häätkin olivat tänä vuonna siellä...;) missähän juhlitte?

  2. me saatiin aivan mahtavia kuvia, kun otimme harrastelijakuvaajan kuvaamaan koko päiväksi. lisäksi hän otti potretteja, ja kaikki kuvat saatiin alkuperäisinä ja pienennettyinä, sekä osa muokattuina dvd:llä. hintaa koko komeudelle tuli 88,20e :) ihania kuvia löytyy kuvagallerian puolelta..

    p.s. hinta on tosin joulukuun puolelta, sittemmin hinta noussu, liekö suosion myötä ;)www.hannaseppa.com/haakuvaus.htm

  3. kiitos saikku :)

    jos joku haluaa pitää pienimuotoiset juhlat ja käy seurakuntakeskus, suosittelen lämpimästi gammelbackan seurakuntakeskusta! löytyy kirkkotila, ruokasali max 50 hengelle, ruoan valmistelu/tekotilat, "morsiuskammari" eli takkahuone jne...kuvauspaikkoja ulkopuolelta löyty yllättävän paljon, kuvia voi käydä kattelemassa kuvagalleriassani :-X

  4. ^mie laitan kun saan kuvan :)

    meille tuli siihen blue curacao-maustesiirappia (Modo-merkkistä), 7up ja citronellea (jälkimmäisiä puolet ja puolet, modoa puol pulloa, yhteensä noin 5l). tuli erittäin hyvää ja raikasta :) alkoholittoman saa kun laittaa joko curacao-likööriä tai vodkaa. mustikoita laitettiin koristeeksi, mutta esim tähtihedelmä käy myös hyvin.

  5. meillä oli sekä harrastelijavalokuvaaja järkkärin kaa sekä sisko ja sun muut jotka otti kuvia. harrastelijan kaa oli tosi kiva kuvailla "muotokuvat" ja kuvaili hän muutenkin koko päivän. kuvat saan noin viikon päästä. siskon kuvia oon jo saanu ja osa on hyviä, osa huonoja, jos enemmän kuvia ois ottanu niin ois saattanukin löytää kiitoskorttikuvia, hääkuvakansioon sieltä varmaan muutama pääsee :)

×
×
  • Create New...