Jump to content
Naimisiin.info

Sefiina

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Jyväskylä

Sefiina's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Sefiina

    Jyväskylän morsiot II

    Täällä yksi Jyväskylän morsian! Naimisiin ollaan menossa 2.2.2008 ja koska asia on hyvin tuore, juhlapaikkaa ei vielä ole. Mutta toivottavasti paikkaankin tulee pian selvyys. Menemme siviilisti naimisiin, joten aika maistraattiin on jo ja muutenkin prosessi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Huh, eihän tässä ole enää kuin reilut kolme kuukautta! Puvun teetän Atelje Iinassa, paikka vaikutti ainakin ekalla suunnittelukerralla varsin mukavalta. Kaikki vinkit Jyväskylästä (meikit, kukkakaupat, parturit...) otetaan mielihyvin vastaan! Varsinkin valokuvaaja on tällä hetkellä hakusassa, millaisia kokemuksia täällä olevilla on?
  2. Täältä löytyy myös toisella kierroksella oleva. Molemmilla on takana pitkä suhde, joka päätyi naimisiinmenoon miltei vain sen takia, että naimisiin piti mennä. Taustamme on ollut yllättävän samanlainen, sillä kumpikin on tuntenut, että jotain tärkeää edellisestä suhteesta puuttui. Ja nyt se joku on löytynyt! On aivan uskomatonta, kun on löytänyt vihdoin sen oman puoliskonsa, sen oikean! Päätimme viime viikonloppuna, että menemme naimisiin ja häät ovat helmikuussa. Kiire siis tulee, mutta häät eivät ole isot, vain noin 40 vierasta. Vain lähimmät ihmiset ja intiimi, iloinen ja ennenkaikkea rento juhla. Kaikki tehdään nyt siten kuten haluamme, edelliset sadan vieraan kirkkohäät tuntuivat liian teennäisiltä molempien mielestä.
  3. Me haluamme ehdottomasti Pro-Seremonioiden puhujan häihimme! ;D Onko siis Jyväskylässä heidän puhujiaan?
  4. Kaipaisin vinkkejä talvihäiden viettopaikoista. Unelmissa on tunnelmallinen paikka, jossa voisi juhlia kynttilänvalossa. Vieraita on vain vajaa 40, majoitus pitäisi löytyä kaikille ja mielellämme järjestäisimme vielä "jatkot" esimerkiksi saunomisen merkeissä. Vihkiminen tapahtuisi myös juhlapaikalla, joten olisi ihanteellista, jos paikasta löytyisi esimerkiksi tunnelmallinen huone tähän tarkoitukseen. Ongelman muodostaa vain se, että häät ovat jo ensi helmikuussa! Huh, kiire tässä tulee... Mutta ei haluta odotella enää, kun päätös on tehty. ;D Onkohan paikan etsiminen toivotonta, olemmeko liian myöhään liikenteessä? Toiveena olisi saada hääpäiväksi 2.2.2008.
×
×
  • Create New...