Jump to content
Naimisiin.info

Ceciliaa

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Ceciliaa's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ei tiedä. Tai tietää että seikkailen jossakin palstoilla mutta ei se tiedä tämän foorumin nimeä. (Eikä tarvitse tietääkään, tämä voi olla minun oma henkireikäni tässä kaiken sekamelskan ja valmistelun keskellä.)
  2. Olen kuullut että Oulujoella on karseita pappeja, todella vanhoillisia suurin osa! Ymmärrän kyllä että papin pitää uskoa, mutta on siinäkin suuri ero mihin uskoo ja miten uskoo. Mainitsemasi Ilkka on kuulemma ainoa hyvä tapaus. Olen myös tavannut hänet muissa jutuissa ja tuntui todella kivalle ja ystävälliselle. Pääsisittekö etukäteen kuuntelemaan jumalanpalvelukseen hänen saarnaansa? (Vielä tuosta pappi jutusta: jotkut papit on niin "uskovaisia" että ne voi kieltäytyä vihkimästä jos on ollut joskus aiemmin naimisissa jonkun muun kanssa. Kannattaa siis miettiä siksikin että kenet papit valitsee. Onneksi on valinnan varaa.)
  3. Minustakin on tärkeää että bestmann on luotettava. On inhottavaa murehtia suuren juhlapäivän alla että mitenkähän ne hommat oikein menee. Mutta miehet on kuitenkin miehiä ja ne ei yleensä hirveästi tykkää kun niiden asioihin puututaan. Ja jos ihan suoraan sanon niin en minäkään pitäisi siitä että mieheni valitsisi minulle kaason. Vaikeita nää miesten ja naisten väliset asiat. Mitenkähän sitä saisi juhlapäivän onnistumaan? Ja ne polttaritkin saisi mennä aika lailla kivasti.
×
×
  • Create New...